Kronen Vanløse

Betingelser

Betingelser 

Bemærk venligst, at brug af denne hjemmeside er underlagt følgende betingelser.

Ved at bruge denne hjemmeside, samtykker brugeren til disse betingelser. Tilbagevendende brugere af denne hjemmeside anbefales at tjekke disse betingelser, da Kronen Vanløse reserverer retten til at ændre dem uden uden varsel. Copyright © 2017 Kronen Vanløse. Ophavsretten til alt materiale brugt og vist på denne hjemmeside, er enten ejet af Kronen Vanløse eller licenseret fra tredjeparter og beskyttet af ophavsret. Alle disse rettigheder er reserveret. 

Brugere af denne hjemmeside må kopiere materiale fra hjemmesiden udelukkende til formål at kommunikere detaljer om Kronen Vanløse og dennes forretningsaktiviteter, og ingen andre formål, herunder genudgivelse, opbevaring eller reproduktion af materiale der tilgodekommer tredjeparter eller deres forretningsaktiviteter, inklusive (uden begrænsning) (A) brug til reklamemateriale, brochurer, redaktionelle udgivelser og (B) brug eller opbevaring på nogen anden hjemmeside eller i elektronisk system uden forudgående skriftligt samtykke fra Kronen Vanløse. Undtagen hvor tilladelse udtrykkeligt er givet, må materiale fra hjemmesiden ikke blive misbrugt som givende nogle rettigheder på vegne af eller under ophavsret af Kronen Vanløse. 

Regler for brug af sociale medier

Vi elsker at dele, og derfor elsker vi vores sociale medie sider. Vi ønsker at i nyder dem, og engagerer jer med dem. Vores Facebook og Instagram sider er de bedste steder, at holde sig opdateret på vigtig information, tilbud og trends fra Kronen Vanløse. Vores hold opfordrer dig til at blive involveret, dele dine meninger og nyder at læse alle jeres kommentarer. Kontakt os gerne gennem vores sociale medier, og så lover vi, at vi vil gøre vores bedste for at svare dig indenfor 24 timer. Vores sider bliver overvåget indenfor normale arbejdstider, men i løbet af weekenden vil vores SoMe-nørder dog være væk fra skrivebordet, og modtager måske ikke din besked før mandag morgen. Med det sagt, så er de et motiveret team, og det kan godt være de holder et øje på beskeder i deres fritid – hvis du er heldig nok til at modtage et svar henover weekenden, skal du regne dig selv ret særlig. Når du er i vores center, og ser noget sjovt eller nuttet, eller har en video at dele med os, så lad os det vide – vi ville elske at dele den, og det får vores team til at føle sig lidt mere elsket…og hvem elsker ikke at føle sig elsket? Men…vær venligst opmærksom på disse regler; 

Truende, aggressiv adfærd, mobning, racism, sexistiske kommentarer, bandeord og anden led opførsel vil ikke blive tolereret. 

Opslag på siden med ikke-godkendt marketingskarakter eller promotionelle materialer, eller links til ikke-godkendte hjemmesider er anset som dårlig opførsel.Vi kan heller ikke lide folk der lyver, så vær ærlig med dig selv og andre, stjæl ikke deres ejendom og misled ikke. Spam … de forfærdelige, gentagne beskeder som ofte indeholder virus, er ikke velkomne her. Vi sender dig ikke en masse irrelevante beskeder. 

Hvis du kan undgå, at bryde disse fire små regler, så ser vi frem til et langt og lykkeligt forhold. Hvis du gør vores nørder sure, så forbeholder vi os retten til at udelukke dig fra vores sider, selvom vi håber det aldrig når dertil. Mange tak fordi du har læst vores regler igennem, og vi ser frem til at inkludere dig i vores fælleskab.  

Varemærker 

Kronen Vanløse shopping centers logo og “Kronen Vanløse” er registrerede varemærker under Kronen Vanløse shopping center. Intet materiale på denne hjemmeside må misbruges eller anvendes via implikation eller anden licens eller ret til at bruge Kronen Vanløse shopping centers varemærke. Alle andre produkter eller firmanavne og materialer, logoer, ikoner, grafik og designs refereret til på denne side, er varemærket af deres respektive ejere, og vist til fordel for ejerne af disse varemærker. Kronen Vanløse ønsker ikke at krænke disse varemærker. 

Forpligtelser 

Kronen Vanløse shopping center er ikke forpligtet til at dække omkostninger, tab, udgifter eller skader, direkte og indirekte, særlige, tilfældige eller deraf følgende skader (inklusive profittab, forretningsindtægter eller velvilje) der kommer fra brugen af eller adgang til, manglende adgang til, forstyrrelse eller tilgængelighed af denne hjemmeside (inklusive tredjeparter linkede hjemmesider), dets operation eller sendelse, computer virus, tab af data, beroelse på materiale indeholdt på denne hjemmeside (inklusive tredjeparters linkede hjemmesider), eller på anden vis i henhold til brug. 

Kronen Vanløse vil ikke være forpligtet for noget tredjepartsmateriale sendt til eller tilgået fra denne hjemmeside (herunder materiale sendt af brugere), og dertil, nogle meninger, råd, udtalelser, services eller tilbud eller anden information indsendt af brugere. Disse tilhører de respektive forfattere, og alle referencer på denne hjemmeside til nogle personer, produkter, websider eller services er ikke genstand for eller indikerer godkendelse, accept eller anbefaling på vegne af Kronen Vanløse, dets ansatte, agenter eller underleverandører. 

Ansvarsfraskrivelse af Garantier

Denne hjemmside er tilbudt på en “som er” og “når tilgængelig” basis, og Kronen Vanløse stiller ingen repræsentation eller garantier om information inkluderet på denne hjemmeside, eller nogle linkede tredjepartssider. Alle forventelige tiltag er blevet lavet for at sikre at beskrivelser, dimensioner, referencer til stand, nødvendige brugsaftaler, brug og ander detaljer er korrekte, selvom der kan forekomme ikke-forventede ukorrekte oplysninger, glemsomheder eller fejl, og det anbefales derfor at brugere inspicerer korrektheden. 

Alle beslutninger baseret på informationen på denne hjemmeside (inklusive linkede tredjepartssider) er det enlige ansvar af brugeren. Kronen Vanløse forbeholder rettern til at lave ændringer på hjemmesidens indhold uden varsel. 

Anvendelse af hjemmesiden 

Brugere accepterer at bruge denne hjemmeside til udelukkende lovlige formål, og er forbudt at indsende noget ulovligt, skadespåførende, misbrugende, truende eller nedsættende materiale af nogen slags. 

Datasikkerhed og personlige oplysninger 

Kronen Vanløse vil tage alle forventede tiltag for at holde den information brugere indsender til denne hjemmeside sikker (inklusive information linket til tredjeparter), men den kan ikke garantere fuld sikkerhed, hvis Internettet ikke er en sikker kommunikationskanal. Kronen Vanløse er ikke, og vil ikke være, ansvarlig for skade en bruger kan opleve, der stammer fra tab af fortrolighed. 

Regulerende lovgiving 

Betingelserne for brug af denne hjemmeside er reguleret og tydet i henhold til Engelsk lovgiving, og det engelske retssystem vil have ikke-eksklusiv jurisdiktion over alle strider relateret til betingelser for brug på denne hjemmeside.

© Vanløse Torv 1 2720 Vanløse, Denmark | info@kronenvanlose.dk

Drevet af CBRE Denmark

Kronen Vanløse er ejet af NSF IV Kronen ApS, CVR: 42287822

Betingelser | Privatliv | Cookie Politik

Kronen Vanløse er det lokale shoppingcenter i centrum af Vanløse - det nye sted at shoppe, spise, bo og slappe af. Med de mange butikker, bringer Kronen Vanløse mode, mad, bolig, sundhed, børneartikler, fitness og andre specialistbutikker nærmere dig.