Bog & idé

Se på kort
Mandag: Lukket
Tirsdag: 10:00 - 19:00
Onsdag: 10:00 - 19:00
Torsdag: 10:00 - 19:00
Fredag: 10:00 - 19:00
Lørdag: 10:00 - 17:00
Søndag: 10:00 - 17:00
Danmarks største boghandlerkæde
365 dages bytte garanti
Samarbejde med flere organisationer, der har særligt fokus på børns trivsel
Returpant på bestsellere

Find bøger og underholdning hos Bog&idé

Hos Bog&idé kan du finde et hav af bøger til store og små. Samtidig kan du også gå på opdagelse i vores udvalg af brætspil og puslespil. Eller hvad med at lade dig friste af vores kreative produkter såsom farveblyanter, notesbøger, tuscher og lignende?

Kort sagt kan du finde flere forskellige måder til tilbringe din tid, når du besøger vores butik i Kronen Vanløse. Giv dig i kast med den nyeste bog i din yndlingsserie, eller opdag nye, sjove hobbyer.

Find den perfekte gave til læsehesten eller dig selv
Er du helt vild med at dykke ned i en god bog? Så er der god grund til at besøge Danmarks største boghandlerkæde. Her kan du finde alt fra månedens læseoplevelse for unge til inspirerende kogebøger og historisk litteratur. Leder du eksempelvis efter en livsbekræftende roman eller en nervepirrende thriller, så kan du med fordel benytte dig af vores udvalg.

Når du går rundt i Bog&idé kan du også opdage små overraskelser. Det kan blandt andet være en fin nøglering eller en lille bamse. Derfor er der gode chancer for at finde en passende løsning, hvis du står og mangler en fødselsdagsgave til et barn eller teenager.

Nyd et stort og bredt udvalg hos os
Uanset om du foretrækker at læse på engelsk eller dansk, så har vi flere forskellige bøger at vælge imellem. Ligeledes kan du også lade dig friste af vores forskellige genre. Er du måske stor fan af romantiske noveller? Eller er du mere til ungdomsromaner? Vi har noget for enhver smag.

Kig forbi hos Bog&idé butikken i Kronen Vanløse, og benyt samtidig muligheden for at shoppe i de andre spændende butikker. Hvis du ikke mangler andet end en bog og et par blyanter, kan du måske i stedet fristes hos et af de smagfulde spisesteder. Det er nemlig nemt at tilbringe tid i det hyggelige center.

Lignende butikker