Føtex

Se på kort
Mandag: Lukket
Tirsdag: 07:00 - 21:00
Onsdag: 07:00 - 21:00
Torsdag: 07:00 - 21:00
Fredag: 07:00 - 21:00
Lørdag: 07:00 - 20:00
Søndag: 07:00 - 20:00
Vi opbygger tillid ved at opføre os ordentligt, ansvarligt og ærligt.
Vi brænder for at forbedre hverdagslivet for vores kunder og kolleger.
Vi omfavner forandring, tilpasser os hurtigt nye behov og holder aldrig op med at lære.
Vi griber mulighederne og tackler udfordringerne sammen.
Vi søger enkelthed og stræber efter at skabe produktive og effektive måder at arbejde på.

Klar alle indkøbene hos Føtex 

Kom forbi Føtex i Kronen Vanløse, når køleskabet trænger til at blive fyldt op. Vores butik bugner med lækre råvarer til skarpe priser. Det betyder, at du både kan finde alt til morgen, middag og aften hos os – men du kan samtidig også finde inspiration til nye og spændende retter.

Hos Føtex kan du også besøge Føtex bageren, der står for at leverer frisk brød og kage, du vil se frem til at sætte tænderne i. Og udover vores friske varer til måltiderne, så kan du endda også finde funktionelle og smarte produkter til hjemmet. 

Find alle dine dagligvarer i Føtex

Der er ingen grund til at frygte, at du skal gå fra butik til butik for at finde alle ingredienserne til ugens måltider. Hos din lokale Føtex kan du nemlig forvente et bredt udvalg af dagligvarer, så du kan finde alle dine ønskede varer ét sted. Det gør dels din indkøbstur mere overskuelig, men det sparer dig samtidig også tid. 

Blot ved at gå en tur rundt butikken kan du støde på blandt andet friske grøntsager, kød, brød og morgenmadsprodukter. Men du kan også lade dig inspirere til at prøve nye retter. Måske er du allerede vant til at spise vegetarisk eller vegansk – men selv hvis du ikke er, kan du finde fristende løsninger hos os.

Find dit supermarked i Kronen Vanløse

Besøg Føtex i Kronen Vanløse, der har alt, hvad du har brug for af dagligvarer til både storkøb og den daglige shopping. I den store dagligvarebutik midt i Vanløse finder du både en bager med nybagt brød hver dag, en kiosk og egen slagter. Og er du glad for økologi, kan du glæde dig til at handle i en dagligvarebutik, der sætter økologi i højsædet.

Føtex har også mange lækre delikatesser som chokolade, vin, tapaslækkerier og blomster, så du kan glæde en, du holder af.
I Føtex i Kronen Vanløse kan du desuden købe både accessories, tøj til ham, hende og til børn, elektronik samt bolig- og indretningsartikler. Du finder altid gode køb i dagligvarebutikken i Kronen Vanløse.

Vær opmærksom på at posthuset åbner 1 time efter butiksåbning.

Vi glæder os til at se dig!

Lignende butikker