Frisør Pii

Se på kort
Lørdag: 09:00 - 16:00
Søndag: Lukket
Mandag: 09:00 - 18:00
Tirsdag: 09:00 - 18:00
Onsdag: 09:00 - 18:00
Torsdag: 09:00 - 18:00
Fredag: 09:00 - 18:00
Vi ønsker at give dig en oplevelse af velvære
Vi er en økologisk frisørkæde
Alle vores frisører er opdateret på de nyeste trends

Få opdateret din frisure hos Frisør Pii

Trænger du til fornyelse og et friskt pust til dit hår? Hos Frisør Pii i Kronen Vanløse kan du få hjælp til at skabe det perfekte look, der passer til din stil og personlighed. Vores dygtige frisører står klar til at guide dig og skabe en fantastisk håroplevelse.

Få et nyt look hos Frisør Pii i Kronen Vanløse 

Hvis det er tid til at komme til frisøren, så kan du besøge Frisør Pii i Kronen Vanløse. Her kan du eksempelvis få en simpel klipning, en dristig hårfarve eller en elegant opsætning til en særlig begivenhed. Du kan altså opleve et bredt udvalg af professionelle hårbehandlinger, der kan opfylde dine individuelle ønsker og behov.

De erfarne frisører i salonen er opdaterede på de nyeste trends og teknikker inden for hårpleje og styling, lytter til dine ønsker og kommer med gode råd og anbefalinger, så du kan få det resultat, du drømmer om. Med frisørernes ekspertise og passion for hår skaber Frisør Pii unikke og personlige looks, der fremhæver din naturlige skønhed. Derudover kan du naturligvis også få en masse skønne og plejende hårprodukter. Her kan frisørerne hjælpe dig med at finde de rette til dit hår. 

Udover den professionelle service kan du også forvente en hyggelig og indbydende atmosfære hos Frisør Pii. Her lægges der vægt på, at kunderne føler sig velkomne og afslappede under besøget. Ved Frisør Pii kan du slappe af, lade dig forkæle og nyde en luksuriøs oplevelse.

Kom af med de trætte og spaltede spidser hos Frisør Pii

Har du problemer med tørt hår med trætte og spaltede spidser? Så skynd dig at booke en tid hos Frisør Pii. Her kan du slippe af med de irriterende spidser, der kan få dit hår til at se mat ud og i stedet give dine lokker nyt liv. 

Så hvis du ønsker at komme af med de trætte og spaltede spidser og give dit hår en forvandling, så besøg Frisør Pii i dag. Her vil du møde dygtige frisører, der kan hjælpe dig med at få et nyt og friskt look.

Lignende butikker

Dalenas Nails and Beauty
Læs mere