Kronen Vanløse

Frisør Pii

Man - Fre: 10:00 - 19:00Lørdag: 10:00 - 17:00Søndag: LUKKET

En verden af velvære og muligheder

TIDSBESTILLING: 23 45 00 94 eller via hjemmeside

Hos Pii tilbydes alt fra traditionel klipning over smukke håropsætninger til farve med flere forskellige teknikker. Alle behandlinger inkluderer en afslappende nakke- og skuldermassage med de lækreste olier. 

Uanset hvilken frisure du ønsker dig, så vil de professionelle frisører gøre deres bedste for at hjælpe dig. Hver og én har mange års erfaring med både klip, farve og håropsætning, og hvis du kigger ind i salonen, kan du få inspiration, råd og vejledning, inden du booker en tid.

Når det kommer til farve, så åbner der sig en verden af muligheder, og det kræver stor faglig viden at give håret en professionel og perfekt farvebehandling. Hos Pii kan du vælge mellem traditionel helfarve, toning, glossing, afrensning, bundopfriskning og reflekser, eller du kan prøve en af de kreative og smukke teknikker som sombré, balayage og ombré. 

Frisør Pii har taget et stort skridt i en grønnere og sundere retning for gæsterne i salonen, medarbejderne og miljøet. Frisør Pii er nu den mest grønne profil man kunne ønske sig for en frisørsalon.

Frisør Pii er en salon med udelukkende økologiske, biodynamiske og bæredygtige produkter.

Frisør Pii glæder sig til at byde gæsterne velkommen.

© Vanløse Torv 1 2720 Vanløse, Denmark | info@kronenvanlose.dk

Drevet af CBRE Denmark

Kronen Vanløse er ejet af NSF IV Kronen ApS, CVR: 42287822

Betingelser | Privatliv | Cookie Politik

Kronen Vanløse er det lokale shoppingcenter i centrum af Vanløse - det nye sted at shoppe, spise, bo og slappe af. Med de mange butikker, bringer Kronen Vanløse mode, mad, bolig, sundhed, børneartikler, fitness og andre specialistbutikker nærmere dig.