Legekæden

Se på kort
Mandag: Lukket
Tirsdag: 10:00 - 19:00
Onsdag: 10:00 - 19:00
Torsdag: 10:00 - 19:00
Fredag: 10:00 - 19:00
Lørdag: 10:00 - 17:00
Søndag: 10:00 - 17:00
365 dages byttegaranti
Klik og hent
Tjek lagerstatus i butikken

Legekæden – for der er sjov og leg

Legetøj til små og store børn

Legekæden har fokus på et stort og bredt udvalg af sjove, udfordrende og underholdende legetøj og spil – og ikke mindst kreative produkter, som kan give timevis af fordybelse, læring og udvikling til små og store børn.

Legekæden arbejder i børnehøjde og har et forhold og kendskab til hvert eneste produkt på hylderne. Det er det, der gør, at vi kan yde en professionel rådgivning og vejlede kunderne optimalt.
Legekæden værner om mærkevarerne, fordi det er kvalitetsvarer, de kan stå inde for – og som vi ved, holder i mange år og er uden giftige stoffer.

Legekædens forhandlere er en udvalgt skare af erfarne legetøjsforhandlere, der alle har valgt at være med i Legekæden, fordi vi er dedikeret til legetøj og den kreative udfoldelse.

Og fordi vi elsker at arbejde i børnehøjde. Vi er fælles om indkøb, og har dermed et forhold og kendskab til hvert eneste produkt på vores hylder. Det er det, der gør, at vi kan yde en professionel rådgivning og vejlede vores kunder optimalt. Vi værner om mærkevarerne, fordi det er kvalitetsvarer, vi kan stå inde for – og som vi ved, holder i mange år.

Velkommen til Legekæden

Lignende butikker