Mulles Thehus

Se på kort
Tirsdag: 09:00 - 18:00
Onsdag: 09:00 - 18:00
Torsdag: 09:00 - 18:00
Fredag: 09:00 - 18:00
Lørdag: 09:00 - 16:00
Søndag: 09:00 - 16:00
Mandag: 09:00 - 18:00
100 forskellige slags te og brands
Bredt kaffesortiment og altid friske bønner
Lækkerier til den søde tand

Find lækkerier i Mulles Thehus 

Hvis du er på udkig efter specialiteter, så er Mulles Thehus et oplagt sted at besøge. Med et bredt udvalg af lækkerier og delikatesser er Mulles Thehus et sandt paradis for alle madelskere. Uanset om du er til te, kaffe, chokolade eller vin, så kan du få det her. Så tag et smut forbi Mulles Thehus, og lad dig forføre af udvalget – du vil ikke blive skuffet.

Køb kaffe og hjemmelavet chokolade i Mulles Thehus

I Mulles Thehus kan du finde et væld af lækkerier, der vil tilfredsstille enhver smag. Her finder du blandt andet alverdens former for kaffe og te, og hvis du leder efter noget til den søde tand, så kan du også finde det her. Mulles Thehus har nemlig hjemmelavet chokolade i forskellige former og smagsvarianter. Du kan endda også få flødeboller.

Udover kaffe og chokolade kan du også finde et udvalg af vin og øl i Mulles Thehus. Her kan du finde både lokale og internationale vine, der passer til enhver lejlighed. Fra en let og frisk hvidvin til en fyldig og kraftig rødvin, har Mulles Thehus noget for enhver vinelsker. Hvis du er mere til øl, kan du også finde et skønt sortiment af dette. 

Saml en fantastisk gavekurv hos Mulles Thehus 

Hos Mulles Thehus har du mulighed for at skabe en fantastisk gavekurv fyldt med lækre sager. Vælg blandt det store udvalg af kaffe, te, hjemmelavet chokolade, vin og øl, og sammensæt en gavekurv, der vil bringe glæde og forkælelse. 

Du kan vælge mellem flere forskellige produkter, så du kan skræddersy gavekurven præcis til modtageren. Elsker hun eksempelvis en god flaske vin? Eller er han vild med mørk chokolade med nødder? En gavekurv fra Mulles Thehus er den perfekte måde at vise, at du tænker på og værdsætter personen. Dette er altså en ideel gave til en, du holder af.

Så tag et smut forbi Mulles Thehus, når du besøger Kronen Vanløses mange butikker. Her kan du lade dig friste af deres skønne udvalg af kaffe, chokolade, vin og øl. 

Lignende butikker