Kronen Vanløse

Smoke-it

Et sundere alternativ

SMOKE-IT - kvalitet indenfor e-cigaretter, væsker og tilbehør

SMOKE-IT er en dynamisk og voksende virksomhed, som sælger e-cigaretter og udstyr. Vi startede tilbage i 2011, og har siden hen ekspanderet. Med vores mere end 30 fysiske butikker landet over og en velfungerende webshop, er vi nu én af Danmarks førende virksomheder indenfor salg af e-cigaretter og udstyr. Vores vigtigste mission er, at sørge for den komplette serviceoplevelse, så vores kunder er klædt bedst muligt på, når de skal handle e-cigaretter.

Med vores mange års erfaring i branchen og store fokus på kundeservice, er vi danskernes fortrukne butik, når der skal handles e-cigaretter, e-væske og udstyr i alle afskygninger. Hvorvidt du er nybegynder, eller om du har dampet i mange år, så finder du hos SMOKE-IT et bredt udvalg af produkter, som kan give dig den perfekte dampoplevelse.

Vi samarbejder med professionelle virksomheder, der producerer de bedste produkter på markedet, og vi har derved samlet det bedste kvalitetsudstyr til rimelige priser. Kig ind i vores butik og forhør dig ad om det nyeste på markedet eller få en smagsprøve på en e-juice.