Kronen Vanløse

Smoke-it

Et sundere alternativ

SMOKE-IT er Danmarks førende e-cigaretforhandler, og siden vores opstart har det været vores vigtigste mission at sørge for den komplette serviceoplevelse for de rygere, der træffer beslutning om at ville stoppe med at ryge tobakscigaretter og at skifte til e-cigaretter. Derfor er det vigtigt for os, at både helt nye men også erfarne dampere føler sig i trygge hænder, og, at SMOKE-IT er et sted, hvor de ønsker at handle igen og igen. Derfor sørger vi for, at alle vores medarbejdere har den største ekspertise indenfor faget, så de altid på professionel vis kan råde, hjælpe og vejlede vores kunder bedst muligt.

SMOKE-IT sætter en ære i at kunne tilbyde den absolut bedste kvalitet til rimelige priser. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores produkter, og derfor samarbejder vi udelukkende med andre professionelle virksomheder og producenter, som producerer og distribuerer de absolut bedste produkter på markedet.

SMOKE-IT er i tæt samarbejde med Sikkerhedsstyrelsen, som er den myndighed, der kontrollerer området e-cigaretter og tilbehør. Samarbejdet har til formål at sikre de danske forbrugere af e-cigaretter, og gør, at SMOKE-IT’s kunder altid garanteres lovlige produkter, der lever op til de danske myndigheders strenge krav.

SMOKE-IT forsøger at gøre positivt indtryk på de danske myndigheder. For os er det vigtigt, at de danske rygere fortsat har mulighed for at kunne blive tilbudt alternativer til tobakscigaretter.

SMOKE-IT ønsker at holde forbrugerne opdaterede på nye tiltag og kommende ændringer i e-cigaretverdenen, og vi forsøger også at nå igennem til nyhedsmedierne ved at udsende pressemeddelelser om, hvad der rører sig. På den måde håber vi at kunne påvirke både myndigheder, medier og forbrugere i en mere e-cigaret-positiv retning. Læs mere her: www.smoke-it.dk/content/pressen.html

SMOKE-IT tager socialt ansvar og vi tror på, at alle virksomheder kan være med til at skabe positiv samfundsværdi. Vi går ind for at drive vores forretning på en måde, der minimerer negative påvirkninger og maksimerer positivværdien for både mennesker, miljø og økonomi.

© Vanløse Torv 1 2720 Vanløse, Denmark | info@kronenvanlose.dk

Drevet af CBRE Denmark

Kronen Vanløse er ejet af NSF IV Kronen ApS, CVR: 42287822

Betingelser | Privatliv | Cookie Politik

Kronen Vanløse er det lokale shoppingcenter i centrum af Vanløse - det nye sted at shoppe, spise, bo og slappe af. Med de mange butikker, bringer Kronen Vanløse mode, mad, bolig, sundhed, børneartikler, fitness og andre specialistbutikker nærmere dig.