Kronen Vanløse

Thiele

Hverdage: 10:00 - 19:00Lørdag: 10:00 - 17:00

Hos THIELE er der i sandhed frit valg og valget er dit.

Du kan vælge mellem briller, kontaktlinser, solbriller og øjenlaserbehandling. Hos Thiele skal du kun forholde dig til dine synsbehov, for Thiele kan som den eneste optikkæde i Danmark tilbyde alle de ovennævnte løsninger.

Vælger du briller eller solbriller, så bliver du igen mødt med muligheden for at vælge, da Thiele altid har Danmarks største udvalg af mærkevarer og kvalitetsstel fra mange af verdens største modehuse. Det stopper ikke der, for Thiele giver dig også muligheden for at vælge glas eller solglas i et utal af varianter.

Kontaktlinser findes i mange forskellige materialer og design. Uanset om du er nærsynet, langsynet, har bygningsfejl eller har brug for flere styrker, så har Thiele en løsning der passer til dig.

Vælger du øjenlaserbehandling og er nærsynet, så har du hos Thiele muligheden for bl.a. at vælge den banebrydende SMILE behandling, der sætter nye standarder inden for sikkerhed og nedsat restitutionstid.

Thiele giver altid den bedste rådgivning og service, som de i 200 år har øvet sig på at blive bedst til.

© Vanløse Torv 1 2720 Vanløse, Denmark | info@kronenvanlose.dk

Drevet af CBRE Denmark

Kronen Vanløse er ejet af Apollovej ApS under konkurs, CVR: 35831347

Betingelser | Privatliv | Cookie Politik

Kronen Vanløse er det lokale shoppingcenter i centrum af Vanløse - det nye sted at shoppe, spise, bo og slappe af. Med de mange butikker, bringer Kronen Vanløse mode, mad, bolig, sundhed, børneartikler, fitness og andre specialistbutikker nærmere dig.