Kronen Vanløse

Vanløse Løve Apotek

Mandag - Onsdag: 09:30 - 18:00Torsdag - Fredag: 10:00 - 18:00Lørdag: 09:30 - 15:00

Vanløse Løve Apotek vil være dit apotek

Apoteket kan tilbyde en stor hudplejeafdeling, med specialuddannet personale, der kan hjælpe dig med det rigtige produkt til din hud.
Apoteket har alt inden for vitaminer, forbindinger, kosttilskud og andet til din personlige pleje, og benytter sig af alle moderne hjælpemidler til at få medicinen til kunderne, diskret, hurtigt og effektivt.

På Vanløse Løve Apotek bliver du mødt i butikken og sammen finder I det produkt eller medicin du har brug for. Du bliver ekspederet af farmaceuter og farmakonomer der hele tiden videreuddannes, så de altid er på forkant med det nyeste indenfor medicin og i stand til at give gode råd og vejledning, til hvordan du kan passe på dit helbred og pleje dig selv hvis du bliver syg.

Vanløse Løve Apotek og Grøndalspoteket ejes af Aslan Asghari. Han har været apoteker på Grøndalsapoteket siden 2005 og Vanløse Løve Apotek, som før hed Jernbane Alle Apotek, siden 2007

© Vanløse Torv 1 2720 Vanløse, Denmark | info@kronenvanlose.dk

Drevet af CBRE Denmark

Kronen Vanløse er ejet af NSF IV Kronen ApS, CVR: 42287822

Betingelser | Privatliv | Cookie Politik

Kronen Vanløse er det lokale shoppingcenter i centrum af Vanløse - det nye sted at shoppe, spise, bo og slappe af. Med de mange butikker, bringer Kronen Vanløse mode, mad, bolig, sundhed, børneartikler, fitness og andre specialistbutikker nærmere dig.