Centret har
åbent i dag fra 

10:00 - 19:00

FØTEX 08:00 - 21:00
RESTAURANTER 10:00 : 21:00

Gå tilbage

Kronen åbner officielt d. 12. oktober, hvor du, dine venner, jeres naboer og alle i kender inviteres til et brag af en åbningfest! Hold øje her på siden, for at holde dig opdateret på hele programmet.

 

Imens du venter, kan vi løfte sløret for nogle af de sjove tiltag og stærke tilbud, som vores skønne butikker disker op med. Blandt andet kan du finde:

 

Espresso House

Espresso House glæder sig til at byde dig velkommen i deres nye rammer, og torsdag til søndag kan du få en stor Cafe Latte til 25 kr, samt en kanelsnegl til en flad tier, ved køb af drik fra menuen.

 

Kings & Queens

Kings & Queens står klar med en masse nye lækre kollektioner til begge køn, og på åbningsdagen er der 25% rabat på udvalgte varer. Kig forbi, og gør et scoop til din efterårsgarderobe.

 

VILA

Som et af Danmarks yndlingsbrands, vil det sikkert glæde mange at høre, at du på åbningsdagen kan få 25% rabat på alle varer i VILA!

 

Vanløse Løve Apotek

Åbningsfest 12-20. Oktober! Når Vanløses apotek rykker ind i Kronen, skal det ske med en helt særlig fejring. Derfor har de 30% rabat på alle varer undtagen lægemidler, modermælkserstatning og i forvejen nedsatte varer, samt mulighed for at møde specialister indenfor hudpleje, sundhed og meget mere.

Og du kan følge Vanløse Løve Apotek på Facebook for at deltage i konkurrencen om et gavekort på 200 kr.

 

Bog & idé

Endelig får Vanløse en boghandel igen! Kom og find rabatter på blandt andet børnebøger, brætspil og inkjet printer patroner, der alle har 20% rabat til og med søndag d. 15. oktober.

 

Joe & The Juice

Joe & The Juice holder åbningsfest med DJs og oppyntning i butikken. Kom og slap af med en lækker juice og sandwich, imens du holder pause fra shoppingræset.

 

ONLY

Med 25% rabat på alle varer fra åbningstorsdagen til og med søndagen efter, kan helt sikkert finde noget du bare må eje.

 

Vero Moda

Kom og få 25% rabat på alle varer indtil søndag d. 15. oktober, samt helt særlige tilbud på dine yndlingsvarer.

 

BR Legetøj

BR byder på en sand fest, når de slår dørene op d. 12. Oktober. På åbningsdagen vil der være ballonregn fra loftet, hvor du kan være en af de heldige, der fanger en ballon med et af 20 gavekort i. Hele torsdag og fredag kan få 25% rabat på alle varer i butikken (undtagen LEGO), og Fætter BR kigger forbi. Lørdag d. 14. Kigger karakterene fra LEGO NINJAGO forbi, og du kan få 25% rabat på særligt udvalgte NINJAGO varer.

 

Monki

Monki fejrer åbningen af deres helt nye butik, med 20% rabat i åbningsweekenden. Kom og gør et vildt scoop (vi har hørt rygter om, at deres jakker skulle være særligt fede i år).

 

Fitness World

Kom godt fra start, og få træning for 99,- per måned frem til januar med gratis oprettelse, hvis du indmelder dig d. 12. oktober.

 

Imerco – Imerco deler goodiebags ud til betalende kunder, og vil have fantastiske tilbud på mærker såsom Royal Copenhagen, Kähler, Kay Bojesen og Rosendahl.

 

føtex

Føtex holder stor åbningsfest over fire dage, og inviterer til konkurrencer, gaveposer, gratis is, pakning af poser, musik og underholdning, når deres flotte nye butik åbner i stueetagen af Kronen. Hen over de fire dage kan du bl.a. opleve:

  • Torsdag – Gratis kaffe, DJ, smag sprøver, pakning fra Vanløse IF, lykkehjul, små konkurrencer
  • Fredag – Smagsprøver, små konkurrencer, gratis gave til børnene, pakning af poser
  • Lørdag – Slikposer, maskot, pakning af poser, smagsprøver
  • Søndag – Slikposer, maskot, ballondyr, gratis is til børn, små konkurrencer

 

Flying Tiger

På deres første dag i Kronen, deler Flying Tiger balloner ud og deler gratis “Halløj Vanløse” muleposer ud – og er du blandt de 250 første, får du ekstra lækkerier med i posen. Oveni hatten ligger der gavekort på 300 kr i 10 af poserne, samt smagsprøver Der vil også være konkurrencer, blandt andet om et Store Run, hvor man kan tømme butikken samt en lækker rejse med en værdi op til 30.000 kr.

 

Mulles Thehus

Hele torsdagen har de 10% rabat på alle vores løs vægts theér i forhold til 100g’s prisen, samt 10% på alt Greengate. Derudover kan du komme og smage på lækre smagsprøver fra Summerbird og Wally & Whiz fra kl. 15.

 

Normal

Kom og smag på Normals åbningssuppe, og vær med en super konkurrence om at vinde en masse lækre varer fra Normals store udvalg.

 

Skechers

I hele åbningsugen, altså fulde ti dage, kan du samle to par Skechers sko eller støvler op, og spare 25% på det andet par. Lige i tide til efterår, vinter, slud og sjask!

 

Dalena’s Nails & Beauty

Kig ind hos Dalena og Co. hvor de fejrer deres nye klinik med 20% rabat på alle behandlinger.

 

INTERSPORT

I vores nye sportsbutik kan du finde helt fantastiske tilbud, blandt en H2O Cervinio vinterjakke til kvinder, normalpris 1000,- NU 399,95. Og alles favorit, Nike Free, normalpris op til 980,- FRIT VALG NU 499,95.

 

Sinnerup

Sinnerup fejrer åbningen af deres første butik på Sjælland med nogle tilbud der næppe findes andre steder, blandt andet 25% rabat på Royal Copenhagen, 25% rabat på Vila og Sodahl sengetøj fra 99,95,-

 

Plaza

Kom og få 20% rabat på alle varer i de første fire dage, og en lækker goodiebag til de første 50 betalende kunder. Derudover kan du få 50% rabat på Spinning og udvalgte diamantsæt.

 

Bianco

Find de helt rigtige vintersko eller støvler, og spar penge imens! Bianco byder velkommen til alle nye kunder med 20% rabat på alle varer.

 

Rituals

Rituals står også klar med en flot, ny butik, og de første 150 betalende kunder modtager en gavepose med en værdi af ca. 150 kr.