Centret har
åbent i dag fra 

10:00 - 19:00

FØTEX 08:00 - 21:00
RESTAURANTER 10:00 : 21:00

Gå tilbage

Vinteren presser sig på, og det er tid til at finde den helt rigtige frakke. Med Kronens lækre udvalg af modebutikker, kan du være sikker på, at finde noget DU er vild med. Vi har været på tur igennem Kronen og fundet nogle af vores egne favoritter:

Image title

1: VILA, 649,95 kr.
Vi er vilde med denne lækre frakke i imiteret læder. Blød og bamset indeni, men smart og stilet udenpå.

2: H&M, 999 kr.
En af AW17’s helt store trends, er forede bikerjakker. H&M rammer plet med denne lækre sag, som kan parres med næsten alt for et smukt og råt look.

3: Kings & Queens, 799,95 kr.
Flyverdragten er kommet for at blive! Hos Kings & Queens kan du finde denne fede flyverdragt fra det danske mærke Global Funk, og samtidig vinke farvel til kold ryg på cykelturen, og sne der sniger ind på kælkebakken. 

4: ONLY, 379,95 kr.
Er du mere til et klassisk look, skal du heller ikke gå forgæves. Hos ONLY kan du lige nu finde den smukke, auberginefarvede frakke. Og så endda til en virkelig god pris!

5: Monki, 600 kr
Monki er kendt for deres spraglede tøj, flippede mønstre og overraskende snit. Denne sæson kan du blandt andet finde den seje leopard jakke i imiteret pels. Den er ikke for alle, men hvis du virkelig vil stå ud i gadebilledet, så er dette jakken for dig!

6: Vero Moda, 549,95 kr.
Imiteret pels er en af de helt store trends denne vinter. Hos Vero Moda forelskede vi os i denne vinrøde frakke, og glæder os til at sætte den sammen med vores yndlingsjeans og et par rå læderstøvler.