Centret har
åbent i dag fra 

10:00 - 19:00

FØTEX 08:00 - 21:00
RESTAURANTER 10:00 : 21:00

Gå tilbage

UNICEF besøger Kronen i uge 50 (fra d. 4/12 – d. 10/12). Kom og besøg os og gå på opdagelse, udforsk og få et reelt indblik i hvordan UNICEF via innovative og prisvindende School in a box, der sikrer de mest udsatte børn undervisning. Samtidig kan du flette julehjerter i vores tegneværksted eller hænge et ønskekort på UNICEFs ønsketræ og sende en kærlig tanke til et barn i nød.

Om UNICEF
UNICEF er verdens største humanitære børneorganisation. Vi arbejder med langsigtede udviklingsprojekter og nødhjælp i 156 lande. FN oprettede UNICEF i 1946 med det formål at hjælpe syge og sultende børn efter 2. Verdenskrig. I 1953 fik UNICEF status som FNs børnefond med udviklingshjælp til verdens børn som sit arbejdsområde. I dag er UNICEF verdens mest indflydelsesrige børneorganisation. For mere information se www.unicef.dk