Centret har
åbent i dag fra 

10:00 - 19:00

FØTEX 08:00 - 21:00
RESTAURANTER 10:00 : 21:00

Gå tilbage

Har du også besluttet at leve sundere i 2018? Nogle gange kan det virke som en uoverskuelig opgave, og derfor har vi sat os ned, og fundet vores fem bedste tips frem til hvordan du kommer i gang. Det dygtige personale hos Fitness World på taget af Kronen Vanløse står også altid klar med en hjælpende hånd, og hos INTERSPORT kan du få alt det helt rigtige fitness udstyr.

1. Start i det små
Mange mennesker kommer aldrig rigtigt igang med deres fitnessplan, fordi den er overambitiøs. Start i det små, find ud af hvad der passer din krop og hverdag bedst, og tilpas efter det. Lad være med at presse dig selv til noget, som du alligevel kører træt i efter en uge.

2. Skriv dig på et hold
Hvis man er ny til træning, kan det tit hjælpe at starte med holdtræning. Uanset hvilken type træning du vælger, kan de fleste slags holdtræning hjælpe dig med at bygge din lungekapacitet og din styrke – to ting der kan hjælpe dig med at fx. komme igang med vægte. 

3. Husk maden
Selvom motion i sig selv er et fantastisk resultat, hjælper det altid at spise bedre. I stedet for at gå på en fastlagt diæt, som kan være ret svær at holde, prøv istedet at skære enkelte ting ned, eller endda helt ud. For eksempel er det nemt at undgå alt for meget raffineret sukker – erstat det med stevia eller agavesirup, og skift fredagsslik ud med en lækker ananas. 

4. Drik vand!
Uanset om du vælger at træne eller ej, er det meget vigtigt at du holder dig hydreret. De fleste mennesker ville have godt af 1,5L vand om dagen. Prøv at have en vandflaske på dit skrivebord hele dagen, og se om du ikke helt automatisk drikker mere. Jo mere vand du drikker, desto mindre tilbøjelig til at snacke vil du være – og desto hurtigere vil du se resultater af din træning.

5. Tag en pause
Selv ikke de mest hardcore fitness-nørder holder ikke pauser. Du behøver ikke at træne hver dag – husk at lytte til din krop. Og beløn dig selv! Hvis du har haft en god uge med masser af motion og sund kost, men brun sovs altså ER din livret, så spis da noget om lørdagen. Livet skal også leves.