Centret har
åbent i dag fra 

10:00 - 19:00

FØTEX 08:00 - 21:00
RESTAURANTER 10:00 : 21:00

Gå tilbage

Januar er ankommet, og nu begynder kulden for alvor at bide. Kom indenfor i varmen! 

Kronen Vanløse har en masse lækre spisesteder og cafeer som du kan møde din venner på. Hos Milano kan du få den dejligste italienske mad, serveret med et godt glas rødvin. Hos Coco Clementine bliver der hver formiddag disket op med en skøn brunch, som hele familien vil være vilde med. Eller stik hovedet ind hos Burger Garage, der laver nogle af de bedste burgere i denne del af byen. Skal det gå lidt hurtigere, laver Mediterranean BBQ i stueetagen nogle ret fantastiske retter du enten kan spise her, eller tage med dig hjem.

Hvis du er mere til en cafe latte med et stykke kage, går du ikke forgæves hos Espresso House. Med deres to etager er du sikker på at finde en god plads (måske endda ved vinduet), hvor du kan sludre med vennerne, eller skrive på eksamensopgaven. Lagkagehuset lige overfor står også med åbne arme, hvis det er en chokorug eller et stykke lagkage der trækker.

Tag dine venner med. Vi glæder os til at se jer.