Centret har
åbent i dag fra 

10:00 - 17:00

FØTEX 08:00 - 21:00
RESTAURANTER 10:00 : 21:00

Gå tilbage

D. 10. februar er der Fastelavn i Vanløse igen!

Kronen Vanløse, Vanløse Lokaludvalg, Kulturstationen Vanløse og Oasen samt en vifte af Vanløses lokale erhvervsdrivende er gået sammen om at skabe en hyggelig familie fastelavnsfest i bydelen. 

Alle er velkomne og der er fri adgang. Start allerede med at følge optoget gennem Jernbane Allé, og så er festen i gang!

Kl. 10.00
Parade fra Jyllingevej til Kulturstationen med FDF Tamburorkester i spidsen. Møde gerne op for enden af Jernbane Alle udklædt og i humør til fastelavnsløjer. Gå turen sammen med Fætter BR maskotten og Fessor maskotten og forhåbentlig en masse udklædte børn og voksne.

Kl. 10.30
Børneunderholdning med Anjas Musikskole samt Tormod og Doktor Diallo. 
Festlig udklædningskonkurrence med kåring i mange kategorier – også for de voksne. Præmier fra lokale virksomheder, bla EDC, Bageriet Sløjfen, Burger King, RealMæglerne..

Kl. 12.00
Tøndeslagning på Kronen Vanløses terrasse. Der er tønder til de mindste, til de mellemste børn samt til store børn/voksne. 
Tønderne er fyldt med lækkerier og der er fine præmier til kattekonger og dronninger fra Bl.a Føtex, Estate mægleren, RealMæglerne.

Kl. 12.30
Ansigtsmaling og fastelavnsboller i Kronen Vanløse

Kl. 12.30
Dekorér en bolle hos Føtex, og tag den med hjem

Arrangementet er et samarbejde mellem Kronen Vanløse og Oasen i Kulturstationen Vanløse samt nogle af de lokale erhvervsdrivende, som støtter op om arrangementet med præmier, tønder mm. Stor tak til BR, Estate Mæglerne, Bageriet Sløjfen, Realmæglerne, Kulturstationen Vanløse, Burger King, EDC, EduLab – og til Vanløse Lokaludvalg for at støtte arrangementet økonomisk.