Gå tilbage
Om kort tid er det fastelavn, og i Kronen Vanløse glæder vi os umådeligt meget til denne dejlige tradition. Ved du ikke hvad du skal stille op med fastelavn hjemme hos dig? Frygt ej! Her er tre fede fastelavnsfif, fra os til dig.

Kig forbi Vanløses Store Fastelavnsfest

Sammen med Oasen2720 og med støtte fra en masse lokale aktører, herunder Vanløse Lokaludvalg og BR Legetøj, inviterer vi d. 10. februar på parade, underholdning, udklædningskonkurrence og selvfølgelig tøndeslagning. Når man er færdig med tøndeslagning er der ansigtmaling, gratis fastelavnsboller til børnene og dekorationsworkshop hos føtex. Hele dagen er naturligvis ganske gratis at deltage i. Find eventet på Facebook.

Forspis jer i fastelavnsboller
Der er ikke mange ting der ligeså lækre, som at sætte tænderne i en hvinende sød fastelavnsbolle. Hvis du har mod på udfordringen selv, kan vi anbefale denne opskrift. Og hvis du hellere vil købe, kan du heldigvis finde de lækreste boller lige her i Kronen Vanløse hos Lagkagehuset og føtex.

Pift et simpelt kostume op med sjov ansigtsmaling
Nogle af de sjoveste kostumer er dem man laver selv, og nogle gange skal der ikke mere til end lidt ansigtsmaling og en gammel t-shirt. Find inspiration på YouTube, hvor du kan se hvordan man maler en smuk blomst, en farverig påfugl eller måske en enhjørning!