Gå tilbage

Skal du på vinterferie i år, eller har du bare brug for læsestof til lange, kolde dage? Vi har samlet nogle af de mest spændende bøger lige nu – find dem hos Bog og idé i stuen. Deres kyndige personale står altid klar til at vejlede dig, så du kan finde noget der passer din smag.

1. Den der lever stille af Leonara Christine Skov
”Den der lever stille” er Leonora Christina Skovs personlige beretning om barndomslivet i parcelhuset, hendes beslutning om at blive forfatter, kvindelige kærester, livets svære valg, og ikke mindst hendes higen efter sin mors kærlighed.”

Vi siger: LCS har altid skrevet personligt og fængende – hvis du ikke kender til hende allerede, så er dette en fantastisk måde, at blive bekendt med denne dygtige forfatter.

Pris: 299,95

2. Alias Grace af Margaret Atwood
“I 1843 idømmes sekstenårige Grace Marks livsvarigt fængsel for at være medskyldig i mordet på sin arbejdsgiver og dennes husholderske. Grace kan intet huske fra dagen, hvor mordene fandt sted, og mange er af den opfattelse, at hun er ond eller ligefrem sindssyg. Dr. Simon Jordan, specialist i mentale lidelser, opsøger Grace i fængslet, hvor hun fortæller ham sin historie, og han forsøger at hjælpe hende. ALIAS GRACE er baseret på virkelige hændelser og er en gribende historie om usle livsvilkår i Irland og udvandringen til Canada samt en fortælling om den usynlige grænse mellem bevidsthed og ubevidsthed.”

Vi siger: Hvis du også blev fanget af Handmaids Tale, så er det her en for dig! Atwood skriver om dystopi og mennesker på en måde som få andre kan.

Pris: Hardback 299,95 / Paperback 129,95

3. Efter dig af JoJo Moyes
“Halvandet år efter at Lou er blevet forladt af Will, kæmper hun stadig for at komme videre i sit liv. Dagene tilbringer hun med at arbejde som servitrice i en trøstesløs lufthavnspub, og nætterne alene i sin triste, halvtomme lejlighed. Lige indtil den sene aften, hvor det ringer på hendes dør.”

Vi siger: Hvis du også var vild med Mig før Dig af samme forfatter, så er den her den helt perfekte bog til dig!

Pris: Indbundet: 99,95 / Hardback: 169,95

4. Ståsteder – Svend Brinkmann
“Svend Brinkmann introducerer læserne til 10 ideer der skal bidrage til større selvindsigt. Det kræver man er i stand til at stå fast på visse ting, og acceptere at indimellem er det i orden at tage nej-hatten på.”

Vi siger: Af nogle kaldet Danmarks Kedeligste Mand – men han har altså fat i noget, ham Svend! Hvis din ferie skal bruges på selvindsigt, så kan vi anbefale denne bog.

Pris: 249,95