Gå tilbage

Hvad giver du din elskede til Valentins Dag i år? Kærlighed og søde gestusser skal ske hele året, men hvorfor ikke gøre lidt ekstra ud af det i år? Vi har samlet et par ideer her. Lad dig inspirere, eller besøg os i Kronen Vanløse, hvor vores mange butikker vil stå klar med gode råd.

 

En lækker middag for to

Klassikeren som aldrig fejler. Tag din partner med ud og spise, og nyd lidt kvalitetstid sammen. I Kronen Vanløse er der heldigvis rigeligt at vælge imellem. Snup en skøn brunch i smukke omgivelser på Coco Clementine, eller en lækker middag på Milano hvis du er mere til det italienske køkken. Er du den uhøjtidelige type? Prøv Vanløses bedste burger hos Burger Garage! På Valentins Dag får du mellem 17 og 20 et gratis glas Somersby Rose eller Seco med din mad.

Alt der glimter

I Kronen Vanløse er vi så heldige at have hele to smykkeforretninger, der hver især fører nogle smukke, smukke varer fra mange forskellige brands. Kig forbi hos Vibholm eller Plaza og få kyndig vejledning om trends, stilarter og den helt perfekte gave.

Duftende buketter og blomster der holder

Hos Min Blomst i stueetagen står teamet klar til at binde de smukkeste buketter til dig. Om du er til en utraditionel kreation fuld af markblomster, eller om tyve langstilkede røde roser er mere sagen, så kan de hjælpe dig. Nogle er mere til blomster der holder, og vil sætte pris på en potteplante. Find dem hos Min Blomst, eller kig ind hos Sinnerup, der udover grønne planter, har et stort udvalg af smukke urtekrukker.

Chokolade i lange baner

Har din kæreste en sød tand? I Mulles Thehus kan du finde alskens lækkerier, fra Summerbird chokoloade til gourmetkaffe, vin og andet guf. Vælg et par ting, eller få sammensat en gavekurv fuld af lækkerier – det er en gave alle ville blive glad for. Er det vin der trækker? Føtex fører et stort udvalg, og man kan næsten ikke gå galt i byen med en flaske champagne eller en blød Amarone.

Lidt lækkert til kroppen og de dejligste dufte
For nogle er den ypperste gave en flaske god parfume eller kropspleje. Matas i Kronen Vanløse fører alle de store brands, så uanset om det er den nye duft fra Saint Laurent, eller en skøn creme fra Biotherm, så kan du finde det her. Eller overrask din partner med en (eller flere) af de lækre produkter fra Rituals, der er bygget op om ritualer i selvpleje, og fyldt med de skønneste olier. Din (partners) hud vil takke dig!