Gå tilbage

NY ÅBNING I KRONEN VANLØSE

D. 5. april åbner en ny bæredygtig frisørsalon i Kronen Vanløse. Frisør Pii, der er ejet af den mangeårige frisør og stylist Louise Pii, kender nogle måske allerede fra hendes andre saloner i Københavnsområdet. Over de sidste par måneder har et team gået og arbejdet på den nye salon, som altså åbner om ganske kort tid.

“Frisør Pii er en salon med fokus på velvære. Vi anvender luksuriøse produkter som er fremstillet med stor respekt for både natur og mennesker. Vi er også en af de 40 danske saloner, der er med i Intercoiffure – en slags garantistempel for kvaliteten”.

“Vanløse er en spændende bydel, som har mange af de samme værdier vores salon har – kvalitet, bæredygtighed og æstetik. Vi glæder os til at fremvise vores koncept og lære folk i Vanløse at kende”, siger Louise Pii.

Frisør Pii åbner i Kronen Vanløses stueetage d. 5. april. Du kan finde salonen på Facebook eller på Instagram som @frisorpii.