Gå tilbage

Er du Kronen Vanløses nye ansigt?

SÅDAN GØR DU
1. Lav en kort tekst der beskriver hvorfor du skal være vores nye ansigt
2. Lig et billede af dig selv eller den du vil nominere på Facebook eller Instagram med hashtaggget #KronenVanløseAnsigter. Husk at gøre det offentligt.
3. Send dit billede til info@kronenvanlose.dk

Du kan deltage i perioden 7. – 21. maj 2018.

Er du eller en du kender måske Kronen Vanløses nye ansigt? Som en del af den kommende sensommer-kampagne, leder Kronen Vanløse nu efter sjove og spændende ansigter af alle aldre, køn og typer, som kan blive de nye ansigter for shoppingcentret. De valgte ansigter vil få mulighed for at deltage i et professionelt photoshoot, modtage et gavekort på 1000 kr., få adgang til helt særlige privilegier samt modtage deres nye flotte billeder i højopløsning.

“Det er vigtigt for os, at holde en tæt tilknytning til vores lokalmiljø. Derfor er det helt nærliggende, at vi også bruger folk fra Vanløse i vores kommende kampagne. 

“Vores vindere får lov til at deltage i en helt særlig dag, hvor de har en unik mulighed for at prøve at være model for en dag. Det tror jeg vi er mange, der har drømt lidt om at prøve,” forklarer Julie Zerlang, marketing manager i Kronen Vanløse.

Sådan foregår det:

1. Folk fra Vanløse kan nominere dem selv eller deres venner, enten via Kronen Vanløses hjemmeside, eller ved at ligge et billede op med beskrivelse af hvorfor de skal vælges, samt hashtagget #KronenVanløseAnsigter. Der kan nomineres i perioden 7. maj – 21. maj. 

2. Alle billederne ligges op i et album på Kronen Vanløses Facebook-side d. 23. maj, hvor offentligheden får mulighed på at stemme på deres favorit. De to med flest stemmer, vinder. Vinderen offentliggøres d. 31. maj.

3. Vinderne deltager i et professionelt photoshoot, hvor en stylist vil klæde dem på, og en makeup artist vil få deres bedste sider frem.