Centret har
åbent i dag fra 

10:00 - 17:00

FØTEX 08:00 - 21:00
RESTAURANTER 10:00 : 21:00

Gå tilbage

FARS DAG OG VM OPTAKT I KRONEN VANLØSE

Kom og vær med, når Kronen Vanløse i anledningen af Fars Dag arrangerer stor FIFA18 turnering, samt fodbold skills workshop med Vanløse IF. Nogle særlige heldige kan også få muligheden for at sætte deres FIFA18 færdigheder på prøve, og spille mod Lars ‘PrimeTurbo’ Korreborg, som spiller for AGF eSports og pt. ligger nummer 2 på den danske rangliste over spillere. 

VM i fodbold ligger lige om hjørnet, og som optakt til årets store sportsevent, har vi valgt at dedikere vores Fars Dag til en af Danmarks helt store sportsgrene, og dens fætter, e-sporten. Har du lyst til at være med? 

FODBOLDSKILLS WORKSHOP / TERRASSEN
Søndag d. 3. juni, kl. 13-15

Vanløse IF inviterer til fodbold skills workshop på Terrassen, hvor du er inviteret! Kom forbi og lær nogle nye seje tricks med Vanløse IFs U15 hold. Deltagelse er gratis.

FIFA18 TURNERING / 1. SAL
Lørdag d. 2. juni og Søndag d. 3. juni, kl. 11-15. 
Kampe mod PrimeTurbo begge dage, kl. 15-17

Gratis FIFA18 turnering (kræver tilmelding) på PlayStation 4 for op til 64 spillere. Vi stiller alt udstyret til rådighed, så det er bare at dukke op og få en god oplevelse. Turneringen starter med et indledende gruppespil hvor alle er sikret 2-3 kampe, og derefter går de bedste fra hver gruppe videre til slutspillet hvor det er “vind eller forsvind”. Til sidst står vi med den helt store vinder!

Vinderen af dagens turnering hver dag modtager et gavekort på 1000 kr samt muligheden for at spille mod PrimeTurbo. 2. pladsen får et gavekort på 500 kr, og 3. pladsen 250 kr. Hvis du kan slå PrimeTurbo er der også et gavekort på 1000 kr at hente!

Tilmelding er gratis, men forudsætter at du deltager indtil du vinder eller ryger ud. Der vil være få pladser ledige på selve dagen – kom og spørg teamet fra kl. 10.50.

Ønsker du at spille med PrimeTurbo, har du mulighed for at ligge dit navn og nummer hos vores team på pågældende dag. Kl. 14 trækker vi lod om 7 navne udover vores turnerningsvinder, som vil blive kontaktet og bedt om at komme ned til vores finalestation.

TILMELDING TIL LØRDAG (Gratis)
TILMELDING TIL SØNDAG (Gratis)

Vi ses!