Gå tilbage

Endelig!

Sommeren er ankommet til Vanløse, og bladene på Kronen Vanløse har foldet sig ud. Kom og spring ind i den nye sæson sammen med alle Kronens butikker, der i anledningen disker op med et spændende program, fuld af underholdning og aktiviteter

Du kan blandt andet møde en professionel stylist, der kan give dig gratis tips til din garderobe. Eller måske vil du hellere slappe af på vores Terrasse, hvor DJs spiller op hele weekenden. TagTomat kigger også forbi med deres by-have workshops; der er danseskole for de små, børneloppemarked og meget mere. Som altid er deltagelse helt gratis, og åben for alle.

Vi offentliggør løbende flere detaljer for vores program, så hold øje her på siden.

Vi ses!

DJ Lounge / Terrassen

Fredag d. 8 kl. 16-19.00 samt lørdag og søndag d. 9-10 kl. 14-18.00

Hæng ud med en drink i solen på Kronen Vanløses store Terrasse, når DJs hver eftermiddag hele weekenden vender lækre plader.

Vi får blandt andet besøg af seje DJs fra Lady Smitas DJ Skole.

Urbane haver med TagTomat / Terrassen

Lørdag og søndag d. 9-10 kl. 11-15

TagTomat afholder gratis byhave workshops, hvor børn og deres forældre kan få jord under neglene på vores terrasse. Her kan børn lære at lave frøbomber og selvvandende mælkekartoner med spiselige blomster, som I bagefter kan tage med hjem og skabe kulør og dufte i jeres haver, altankasser og bede langs vejen.

Ud over workshops sætter TagTomat også en urban have op. Med haven vil de vise hvordan I derhjemme selv kan skabe små hyggelige kroge på jeres terrasser og i baggårde ved hjælp af selvvandende plantekasser.

Allerede fredag d. 8 begynder TagTomat dog forberedelserne, så kom endelig forbi terrassen og følg processen.

Modezone med stylist Sofia Astby Dock og stylister fra Frisør Pii / 1. sal

Lørdag og søndag d. 9-10 kl. 12-17.00

Bliv sommerklar med gratis tips og tricks fra Kronen Vanløses stylist Sofia Astby Dock, som lørdag og søndag eftermiddag står klar til at give gratis vejledning i sommerens trends, den perfekte pasform og små ting du kan gøre, for at give din garderobe nyt liv.  

Desuden vil stylister fra Kronen Vanløses egen Frisør Pii lørdag dele ud af inspiration til smarte sommerfrisurer og give tips til hårstyling.

Sommerjagt / Kronen Vanløse

Fredag-søndag d. 8-10

Kan du finde alle bogstaverne i det magiske ord?

I otte af Kronen Vanløses butikker har vi gemt et bogstav. Find bogstaverne og skriv dem ned på deltagersedlen. Så har du til sidst det ord vi leder efter.

Når du har skrevet ordet, afleverer du din seddel i cylinderen foran BR Legetøj i Stuen. Så er du med i lodtrækningen om et gavekort til Kronen Vanløse på kr. 500.

Cphdans / 1. sal v. Sinnerup

Søndag d. 10 kl. 13-14.00

Danseskolen cphdans’ lokale Vanløse-afdeling byder danseglade børn op til dans, når de lørdag og søndag afholder gratis danseworkshops. Kom og få et smil på læben og vær med til at danse sommeren i gang.

Charlotte Bircow / v. Vanløse Løve Apotek i Stuen

Fredag d. 8 kl 14-17.00

Fitnessdronning og foredragsholder Charlotte Bircow spreder denne eftermiddag dejlig energi og deler gratis prøver ud på sit nye produkt. Kom forbi og hils på!

 

Beautyblogger Amalie Wessel / v. Normal i Stuen

Lørdag d. 9 kl. 13-14.00

Mød blogger og influencer Amalie Wessel som denne eftermiddag forskønner Kronen Vanløse og fortæller om sine yndlingsprodukter fra Normal.

Amalie Wessel er en 21-årig danskstuderende influencer fra Nørrebro. Gennem sin blog og sin instagram giver hun sine følgere et ærligt indblik i sit liv – et liv, hvor mode, musik, livsstil og byliv fylder. Hun går meget op i, at skønhed skal være naturligt og prioriterer få, men gode produkter i sin beauty rutine.

Amalie ikke bange for at dykke ned i tunge emner som stress, angst og selvværdsproblemer, og hun deler lige nu sin rejse mod selvaccept med sine mange læsere. En rejse som man også netop har kunnet følge i DR3’s populære programserie “De Perfekte Piger”.

 

Koncert med Popsi og Krelle og Tumletid med bObles / 1. sal v. H&M

Lørdag kl. 10.00-17.00 med Popsi og Krelle

Søndag kl. 11-17.00

Kronen Vanløse får besøg af Youtube-heltene Popsi og Krelle, når de lørdag giver gratis børnekoncert med dans og fagter.

Lørdag fra kl. 10.00 går Popsi og Krelle rundt og byder børnene velkommen. Kl. 10.30 starter koncerten. Efter showet uddeles der balloner og børnene kan få taget billede med Popsi og prøve Krelles guitar.

Efterfølgende er der fri leg med alle bObles tumledyr. Balancer på fødderne af en elefant igennem savannen, kravl op på ryggen af en vippende Krokodille eller vip dig gennem bølgerne på en Ælling. Det er bare med at bruge sin fantasi og tage på eventyr!

Det er både lørdag og søndag at der tumlebane med bObles. Så kig forbi med ungerne, få kroppen i gang på den sjove tumlebane.

TIDSPLAN FOR POPSI OG GUITAR-KRELLE

Kl. 10.00: Åbner tumleområdet og Popsi og Guitar-Krelle går rundt og hilser på alle børnene

Kl. 10.30: Koncert med sang, dans og fagter

Kl. 11.00: Snak og billeder med Popsi og Guitar-Krelle

Derefter: fri Tumleleg og hygge

bObles Tumleområde er åbent lørdag fra kl. 10-17 og søndag kl. 11-17.

Børneloppemarked / v. Føtex

Søndag d. 10 kl. 10-14.00

Har dit barn legetøj, de ikke længere bruger og som andre børn til gengæld kan få glæde af, så kom forbi og meld dem til dette hyggelige børneloppemarked. Slå et tæppe ud og lad dit barn sælge sit legetøj videre.

Tilmelding sker på forhånd i Føtex’ kundeservice. Der er 25 pladser efter først-til-mølle og de koster 10,00 kr. pr. plads. Prisen inkluderer 1 x plads (ca. 2m x 1,4m), 1 stk. slush ice og 1 stk. fransk hotdog. Medbring gerne et tæppe at ligge legetøjet på. Aldersgrænse er maks 12 år.

Dette er blot et udvalg af hvad weekenden d. 8-10 juni byder på af sjove arrangementer i Kronen.

Derudover vil der også være in-store konkurrencer og særlige tilbud fra blandt andet Bianco, Sinnerup, Monki og Skoringen. Følg med på Facebook @kronenvanlose og #kronenspringerud

Vi glæder os til en weekend fuld af oplevelser, hygge og masser af sjov for alle aldre. Vi ses!