Centret har
åbent i dag fra 

10:00 - 19:00

FØTEX 08:00 - 21:00
RESTAURANTER 10:00 : 21:00

Gå tilbage

Kom og syng med bObles og Popsi & Guitar-Krelle

Lørdag d. 9. juni holder de sammen et brag af en børnekoncert med dans og fagter til ”Kronen Springer Ud”-weekend i Kronen Vanløse. Kig forbi med ungerne, få kroppen i gang på den sjove bObles tumlebane og leg til tonerne af glad børnemusik.

 

Bagefter er der fri leg med alle tumledyrene. Balancer af på fødderne af en elefant igennem savannen, kravl op på ryggen af en vippende Krokodille eller vip dig gennem bølgerne på en Ælling. Det er bare med at bruge sin fantasi og tage på eventyr!

 

Tidsplan

Kl. 10.00: Åbner tumleområdet og Popsi og Guitar-Krelle går rundt og hilser på alle børnene

Kl. 10.30: Koncert med sang, dans og fagter

Kl. 11.00: Snak og billeder med Popsi og Guitar-Krelle

Derefter: fri tumleleg og hygge

 

bObles tumleområde er åbent fra kl 10-17 om lørdagen og 11-17 om søndagen.