Gå tilbage

Mød blogger Amalie Wessel

Blogger og influencer Amalie Wessel forskønner lørdag d. 9. juni kl. 13-14.00 Kronen Vanløse og fortæller om sine yndlingsprodukter fra Normal.

Amalie Wessel er en 21-årig danskstuderende influencer fra Nørrebro. Gennem sin blog http://amaliewessel.dk og instagram giver hun sine følgere et ærligt indblik i sit liv – et liv, hvor mode, musik, livsstil og byliv fylder. Hun går meget op i, at skønhed skal være naturligt og prioriterer få, men gode produkter i sin beautyrutine.
Amalie ikke bange for at dykke ned i tunge emner som stress, angst og selvværdsproblemer, og hun deler lige nu sin rejse mod selvaccept med sine mange læsere. En rejse som man også netop har kunnet følge i DR3’s populære programserie “De Perfekte Piger”.

Kom forbi og hils på Amalie foran Normal i Stuen!