Gå tilbage

Halloween i Kronen Vanløse

Halloween er en af vores yndlingshøjtider, og derfor står vi klar med et super program af (u)hyggelige aktiviteter for alle bydelens børn. Vi har pyntet centret op med masser af flagermus, og på 1. sal kan du møde den Døde Gartner – han har plantet en masse dameben rundt om i centret. Kan du finde dem alle?

D. 26. oktober deltager vi i Halloween i Vanløse (Facebook event), hvor børn i alle aldre er inviteret til græskarskæring, ansigtsmaling og krea. Hvis du har en Halloween-billet (læs mere her) får du også en gave med hjem.

D. 31 har vi arrangeret Slik eller Ballade, hvor udklædte børn kan lave en ‘Trick or Treat’ i en række af vores butikker. Du kan læse hvem der deltager og holde dig opdateret her.

Vi glæder os til at se jer allesammen til en fantastisk Halloween!