Gå tilbage

Gå efteråret i møde med pang på farverne og masser af vamset strik

Der er så mange muligheder for at skrue op for farverne og humøret med efterårets nye, smukke striktrøjer i Kronen Vanløse. Den bløde, karrygule strik (1) fra Second Female er en af sæsonens musthaves, og den vil holde dig både varm og lækker, når vejret bliver koldere. Er du til et lidt mere afdæmpet look med et twistm har vi den flotteste, blomstrede sweater (2) fra Selected i lilla, lyserøde og sorte nuancer. Forårets helt store trend – pasteller – kan stadig spottes i efterårsmoden som med denne skønne, lilla strik (3) fra Monki. Og til dem, der bare ikke kan få farver nok, har vi en fantastisk chunky, pink strik (4) fra Moves, som nok skal vække opsigt, hvor end du befinder dig.

Så kom ind i Kronen Vanløse og shop den lækre efterårsmode i dag!

1: Second Female strik fra Sinnerup – 999,00 kroner

2: Selected sweater fra VILA – 699,95 kroner

3: Monki strik fra Monki – 250,00 kroner

4: Moves (Minimum) strik fra Kings & Queens – 600,00 kroner