Gå tilbage

Klar til snevejr

Klæd dine børn på til mange timers leg og sjov i alt slags vejr med flot og praktisk tøj fra Kronen Vanløse! Flyverdragten (1) fra MarMar er både vindtæt og vandtæt, og med den holder dit barn sig både tør og varm, og huen (2) fra Wheat varmer godt om både ører og hals. De rosa vanter (3) fra Mp er i en lækker blanding af uld og bomuld og er forbundet af en praktisk snor, der sørger for, at vanterne altid bliver sammen. Et par både praktiske og flotte støvler (4) fra Skechers binder looket sammen og sørger for, at dit barn har mange timers leg i alt slags vejr til gode.

Klæd dit barn på til sæsonen i Kronen Vanløse i dag!

1: MarMar flyverdragt fra Tinderbox – 1299,00 kroner

2: Wheat hue fra Tinderbox – 249,00 kroner

3: Mp vanter fra Tinderbox – 189,00 kroner

4: Sketchers støvler fra Sketchers – 599,00 kroner