Gå tilbage

Ebbe Egerns Børneklub inviterer til Dragejagt i vinterferien

I skolernes vinterferie, d. 15. og 16. februar, inviterer Kronen Vanløses maskot Ebbe Egern på endnu en børneklub i centret.

Temaet denne gang er den populære børnefilm ‘Sådan Træner Du Din Drage 3,’ som er biografaktuel fra d. 31. januar. I filmen følger vi Hikke og dragen Tandløs imens de prøver at redde deres drage-utopia. 

Børn og barnlige sjæle i Vanløse og omegn inviteres derfor på besøg til dragejagt, krea-værksteder, ansigtsmaling, quiz om drager og meget mere. Naturligvis kommer selveste Ebbe Egern også på besøg, og deltager i alt det sjove. Du kan deltage i dragejagten fra d. 8. februar til og med d. 16. februar kl. 14, hvor vi trækker en vinder. Følg med her, for at holde dig opdateret på detaljerne om dragejagten. 

Det er som gratis at deltage i Ebbe Egerns Børneklub, som foregår kl. 11-15.

Vi ses i vinterferien til en masse dragesjov!