Gå tilbage

Hvide sneakers er et must-have denne sæson.

Nu kan vi næsten ikke vente længere på, at det bliver forår, og træerne springer ud, og man kan mærke, at solen begynder at varme.

Heldigvis kan du få lidt af denne forårsfornemmelse frem ved at pakke vinterstøvlerne væk og hoppe i de lækre, hvide sneakers, som ikke er til at komme udenom denne sæson.

hvide sneakers fra Skoringen

SkoringenBiancoog Skechers  på 1. sal i Kronen Vanløse har alle et stort udvalg af hvide sneakers, uanset om du er til versionen med chunky sål eller en mere klassisk model.

Der er faktisk så stort et udvalg, at det bliver svært at vælge. Kom forbi butikkerne og lad personalet guide dig til det helt rette par.

Husk også at tjekke udvalget i Intersport, hvor der også er masser af hvide sneakers på hylderne.

Måske overvejer du, om du kan holde dine hvide sneakers hvide?

Her er et par lette tricks, som forlænger levetiden på dine hvide sneakers, hvis du gerne vil holde dem lige så skarpe som den dag, du købte dem. De fleste hvide sko kan blive flotte igen.

Inden du tager dine hvide sneakers i brug, så husk at starte med en omgang imprægnering.

Du kan selv vælge, hvor mange gange, du vil gøre det, og det er en god ide at fortsætte med det, efter du har taget skoene i brug. Det vil forlænge levetiden for dine sneakers.

Skoringen har tilmed en imprægneringsmaskine, som du kan benytte til den første gang. Så er du sikker på, at hele skoen har fået et jævnt lag imprægnering.

Når de hvide sneakers ikke er hvide mere.

Når dine hvide sneakers begynder at blive beskidte, så findes der råd for hvordan de kan blive hvide igen. Hos Skoringen sælger de et førstehjælps kit til dine sneakers. Her i finder du både rens, pleje og imprægnering til dine sneakers. Følg instruktionerne så er dine sneakers hurtigt er klar til brug igen.   

Trænger snørrebåndene også til en opfriskning, så træk snørebåndene ud, og læg dem i blød i noget varmt vand med lidt opvaskemiddel i et par timer. Tør dem med et håndklæde.

Hvis du er mere til den hurtige løsning, så kan du også sagtens købe et par nye, hvide snørebånd, og på den måde pifte hele skoen op.