Gå tilbage

Der er ledige lejligheder lige ovenpå Kronen Vanløse 

Har du lyst til at bo i hjertet af Vanløse, lige ved metro og S-tog og med en fantastisk udsigt over grønne områder og Vanløse by? Så er Tagkronen måske noget for dig. Tagkronen kan bedst beskrives som en lille, grøn landsby midt i byen. Tagkronen er et lejlighedskompleks med nybyggede lejligheder ovenpå og i forlængelse af Kronen Vanløse, og der er ofte ledige lejemål. 

Tagkronen er et bykvarter, en lille, aflukket oase midt i byen, hvor alt hvad man kan drømme om er indenfor rækkevidde. Der er 1.700 cykelpladser i og omkring bykvarteret, der er et 1.000 m2 fitnesscenter på taget og der er cirka 60 butikker og restauranter lige om hjørnet. Hvad mere kan man ønske sig? Deruover har alle 158 lejligheder i Tagkronen som minimum en terrasse, altan eller en svalegang. 

Byrummet er tegnet af Sangberg Architects, og lejlighederne er mellem 34 og 130 m2 store, med 1-5 værelser og nye HTH køkkener. 

Bebyggelsen er miljøvenlig, ligger lige i hjertet af byen og passer perfekt til den urbane børnefamilie, det unge par eller de studerende, der kan lide at komme hjem til et fredeligt hjem. 

Har du fået lyst til at bo i Tagkronen? Så kan du se de ledige lejligheder lige her!

http://www.tagkronen.administrationshuset.dk/ledige-lejligheder.html