Gå tilbage

Kender du den inspirerende boligblog Salmon Street? På bloggen dokumenterer parret Trine Trøstrup Darré og Anders Nielsen renovationen af deres smukke lejlighed i Laksegade, og i den anledning har de været en smut i Sinnerup i Kronen Vanløse for at finde smukke ting til badeværelset.

Trine ville gerne skabe et badeværelse med et råt og maskulint udtrykt, som dog samtidig havde masser af varme og hygge. Og heldigvis havde Sinnerup en masse styles, som passede perfekt ind i den vision.

 

Lyst og lækkert – men stadig med et råt udtryk.

 

Trine skriver selv på bloggen:
“Her er såå mange fine ting! Og til rigtig gode priser! Hurra! Så jeg fik hevet en del ned fra hylderne må man sige!”

 

Skøn sæbe og creme fra Sinnerup i Kronen Vanløse.

Skøn sæbe og creme fra Sinnerup.

 

Hun faldt blandt andet for Sinnerups egen wellness-serie, med lækre sæber, duftlys og meget mere.

På Salmon Streets instagramprofil kan du se en video af det nye, smukke badeværelse. Vi synes, det er blevet så smukt og forårsfriskt!

 

Den smukke knagerække fra Sinnerups Shape It serie passer perfekt ind på det nye badeværelse. Kronen Vanløse

Den smukke knagerække fra Sinnerups Shape It serie til kun 299 kroner passer perfekt ind på det nye badeværelse.

 

Du kan læse resten af blogindlægget her, hvor Trine blandt andet roser Sinnerup for deres yderst rimelige priser – noget, vi vist alle er glade for. Så gå på opdagelse i de fine inspirationsbilleder på bloggen, og smut en tur ind i Sinnerup, hvis badeværelset skal have en lille forårs-upgrade. Du finder butikken på 1. sal i Kronen Vanløse – lige ved siden af metroen!