Gå tilbage

Påskeferien venter lige om hjørnet og vores maskot Ebbe Egern inviterer på endnu en børneklub i centret, lørdag d. 13. og lørdag d. 20. april

Temaet er påskeskæg, og vi skal have det sjovt mens vi lave ene påske ting. Du kan bl.a:  

  • DEKORER ET PÅSKEÆG

Kom og lav nogle søde påskeæg til ophængning. Du får udleveret STYROPOR-æg af personalet, som du derefter dekorerer ved bordene. Vi har masser af materialer klar, så du kan lave rigtig flotte æg og tage med hjem.

  • LAV PÅSKEHARE-ØRER

Bliv din helt egen udgave af en sød påskehare ved at lave dine helt personlige hareører ud fra den skabelon, som du får udleveret af personalet. Du lover dig, at du bliver både sød og uigenkendelig – eller en af delene.

  • LAVE GÆKKEBREVSKLIP

”Mit navn det står med prikker – pas på det ikke stikker” er et udtryk, som skal stå sin prøve i påskedagene. Kom ned til os og klip et gækkebrev – og skriv et lille rim til modtageren. Du får også en kuvert, så du hurtigt kan sende det afsted. Kan din modtager ikke gætte det, kan du som bekendt forvente et påskeæg retur. 

Naturligvis kommer selveste Ebbe Egern også på besøg, og deltager i alt det sjove.

Det er som gratis at deltage i Ebbe Egerns Børneklub, som foregår kl. 11-15.