Gå tilbage

Foråret banker på døren, og i Sinnerup finder du alt, hvad du skal bruge for at omfavne forårets store Green Living-trend. Green Living betyder, at du inviterer naturen og foråret indenfor i hjemmet. Og hvem vil ikke gerne det? 

Hos Sinnerup finder du den smukke møbelserie Bali, som er skabt i flettet rattan. Rattan giver en varm og charmerende følelse i hjemmet, og serien leder tankerne hen på varme feriedage og lyse nætter med gode venner og kølige drinks.

Vælg for eksempel en smuk flettet kurv, hvor du kan opbevare alt fra tæpper til smukke magasiner. Eller hvad med spisebordsstole, en sofa og hyggelige lamper i rattan? Loungestolen fra Bali-serien er et smukt statement piece, og du kan bløde looket endnu mere op med et par bløde puder i sarte nuancer. Green Living handler i høj grad om at lade de naturlige elementer stå frem og få plads. 

Image titleImage title
Image title

Farven grøn er et stort hit i 2019, og en grøn væg eller nogle grønne accessories kan give et frisk og inspirerende look til dit hjem. Du kan også anskaffe dig nogle grønne planter, som vil skille sig ud i ethvert hjem. I Sinnerup finder du også en række smukke, grønne møbler, som er et forfriskende indslag i enhver indretning. For eksempel denne smukke daybed i støvet grøn: https://www.sinnerup.dk/georgia-daybed-dusty-green.aspx 

Image title

Forårets lyse og milde stemning kan du få ind i hjemmet ved at have mange forskellige, små lyskilder i stedet for enkelte store. Det skaber en rolig og hyggelig stemning både inde og ude, og du kan for eksempel bruge en af Sinnerups stilfulde lanterner i rattan.  https://www.sinnerup.dk/creton-maison-lanterne-m-led.aspx?options=1587299,2166482 

Du finder alt dette og meget mere i Sinnerup i Kronen Vanløse. Du finder butikken på 1. sal! Vi glæder os til at byde dig velkommen til masser af forårsinspiration.