Gå tilbage

Mød nogle af Kronens mange medarbejdere i ny kampagne

Det er medarbejderne i Kronen Vanløse, som hver dag kommer på arbejde og sørger for, at kunder og gæster får den bedste shoppingoplevelse i hjertet af Vanløse. Derfor hylder Kronen nu nogle af de mange mennesker, som gør Kronen speciel i den nye kampagne Mød Mig i Kronen. På skærmene i centret og på Kronens Facebook og Instagram vil du den kommende tid se små videoer med blandt andet Andreas, som ejer Olivaceous, Sidsel, som arbejder i Intersport og mange flere. 

Herunder kan du se videoerne, møde Kronens medarbejdere og læse en lille smule om hver af personerne. Og så kan du selvfølgelig møde medarbejderne ude i centrets butikker.  

Image title

Andreas, ejer af restaurant Oliavaceous

Andreas, som selv er græsk, vil introducere danskerne til Middelhavets køkken. Du kan møde Andreas i restaurant Olivaceous på 1. sal i Kronen Vanløse. 

Image title

Sidsel, ansvarlige for Visuel Merchandise i Intersport

Sidsel 25 år gammel, og hun elsker det gode humør blandt kollegaerne i Intersport. Hun elsker at hjælpe kunderne med at finde sportsudstyr til børn. Mød Sidsel i Intersport i stueetagen i Kronen Vanløse. 

Image title

Cecilie, frisør hos Pii

Cecilie siger selv, at hun ikke laver andet end at arbejde med hår – så meget elsker hun det. Derudover er hun glad for, at der altid er god stemning i butikken. Du kan møde Cecilie i Frisør Pii i stueetagen i Kronen Vanløse. 

Image title

Anne Dorte, butikschef i Rituals

Anne Dorte elsker at være i kontakt med mennesker, og hun siger selv, at hendes hjem efterhånden ligner butikken en hel del. Du kan møde Anne Dorte i Rituals i stueetagen i Kronen Vanløse. 

Image title

Paula, butikschef i Only

Paula er 23 år gammel og har været så heldig at finde et job, der også er hendes hobby. Paula sørger hver dag for, at butikken tager sig flot ud og er klar til kunder. Du kan møde Paula i Only på 1. sal i Kronen Vanløse. 

Image title

Mégane, elev i Sinnerup 

Megane er halvt fransk og halvt dansk, og hun brænder for at arbejde i køkkenafdelingen i Sinnerup. Hun elsker, at dagen altid slutter af med latter, når hun er på arbejde. Du kan møde Mégane i Sinnerup på 1. sal i Kronen Vanløse.