Gå tilbage

Få det perfekte udstyr til din grillfest

Få styr på din grill, inden du holder en grillfest. Hos Kronen Vanløses butikker kan du gøre grillen klar med de perfekte udstyr. Få gang i festen, ved poolen eller på terrassen. Gør festen ekstra sjov med en masse lege og spil for hele familien.


IMERCO

Indret din terrasse eller altan med en gasgrill, der har smukke detaljer, praktiske funktioner og solide materialer. Forno Gas Piccolo fra Morsø er gasgrillen til gourmeten, som ikke går på kompromis med kvalitet og æstetik. Hos Imerco i Kronen Vanløse kan du få en Morsø Forno Piccolo Gas Grillen i størrelsen ø 39,5 cm, perfekt til en lille grillfest. Grillen fås også i andre størrelse på Imerco.dk.

Morsø Forno Piccolo Gas Grill.

Image title
Image title
Image title
Image title

Kombiner gasgrillen med Morsø BBQ Palet Culina. Denne eksklusive grill palet fra Morsø har små detaljer som læderstrop og håndtag i olieret egetræ, hvilket gør den praktisk og behagelig at have i hånden. Paletten er udført i 2,5 mm stål og måler 44 cm i længden

Morsø Grill Palet.

Image title

Få prisvindende grillkrydderier til kød, fisk og grønt, som bliver lavet på grillen med lækkert opskriftskort. Få 3 stk. krydderiblandinger med hver deres smag. Pakken indeholder Flaming Dust, Mermaid’s Bite og Smokey Sally.

Mill & Mortar Grill Champions BBQ Krydderiblandinger – 3 stk.

Image title

Med Morsø grillhandske har du altid god beskyttelse til fingrene. Grillhandsken i kraftigt læder har god isolering og er praktisk at have ved hånden, når du skal have styr på grillen. Grillhandsken kan fås til venstre og højre hånd.

Morsø grillhandske sort 1 stk.

Image title


SINNERUP

Med steakknive fra Sinnerup, kan du nyde din steak lige fra grillen. En pakke indeholder fire steakknive i egetræ eller valnød.

Créton Maison Texas steak kniv 4 stk.

Image title

En oval grilltallerken til det saftige kød fra grillen med en usynlig hældning. Den usynlige hældning samler kødsaften et sted så det grillede kød og tilbehør holdes sprødt.

Morsøs grilltallerken er fremstillet af emaljeret støbejern og er perfekt til at holde den saftige bøf og andre grillretter varme.

Morsøs grilltallerken Oval 2 stk.
Image title

Mariner di kød eller grønsager med grillpensel fra Eva Solo. Net at anvende og materiale i metal og silikone.

Eva Solo Grillpense.

Image title

Grillbørste i rustfri stål, effektiv til at fjerne fastbrændte madrester fra grillen. Grebet er lavet i silikone og nylon børstehår til at fjerne madrester fra grillen.

Eva Solo Grillbørst.

Image title
Image title


FØTEX

En grillfest er aldrig helt en fest uden sjov for hele familien. Hos Føtex kan du få et stort udvalg af spil for hele familien.

Er du til en omgang klassisk UNO, eller Skip-Bo som er et kortspil i en lidt mere kompliceret udgave af UNO. Her skal spillerne både bruge deres evner til at løse problemer og strategiske færdigheder når de skal stable kort i nummerrække. Et underholdende spil for konkurrencemennesket.

Uno.

Image title

Skip-bo.

Image title

Mange kender spillet Twister, som et balancespil men har du prøvet Blindfolded Twister? Her skal spillerne stadig holde balancen og flytte hænder og fødder rundt på underlaget. Dog vil de have bind for øjnene og må i stedet bruge følesansen og hukommelsen frem for at se. Hvem i din familie har den bedste balance?

Twister med øjenbind.

Image title

Vær forberedt på latterkramper, når du spiller det fjollede mundstykkespil!

Speak Out samler venner, børn og familie til masser af gak og løjer, hvor spillerne skal prøve at sige forskellige sætninger, mens mundstykket forhindrer dem i at lukke munden. Der følger specielle sæt til børn med i spillet. Spillet findes også til voksne.

Speak out.

Image title