Gå tilbage

STUDENTERGAVEN

Mange unge går snart rundt med et smil på læben og en studenterhue på hovedet. Vi ved at studenterne gør deres bedste for hele eksamensperioden og de skal selvfølgelig have en gave med på vejen for deres præstation og mål som de har opnået. Her får du en række gaveideer til studenten. Tillykke!


SINNERUP

Hoptimist studentern.

De glade Hoptimist-studenter skal lykkeønske årets studenter og minde dem om, at man med hoptimisme og livsglæde kan få ting til at lykkes og skabe en lys fremtid. Sommer, sol og nye huer venter de kommende studenter, og disse Hoptimister er klar til at fejre det med dem.

Indeni æsken findes et ark med bordeaux, lilla, lyseblåt og mørkeblåt bånd, der repræsenterer STX, HG, HF, HHX og HTX.

Hoptimist Baby Woody Bimble Student Eg.

Image title

Hoptimist Baby Bimble Student Metal.

Image title


IMERCO

Kay Bojesens populære abefamilie er blevet større. Få Kay Bojesen aben i miniudgave på 10 cm i tak-limbatræ.

Kay Bojesen Abe Mini Teaktræ – H 10 cm.

Image title


NEYE

Moderne design og funktionalitet går hånd i hånd med denne nye stilrene Matinique computertaske. Tasken er perfekt til bærbar og personlige ejendele. En god gave til studentens nye rejse. Tasken er designet i et vandafvisende materiale og har flere detaljer som læderhåndtag og inderlommer.

Martinique Computertaske Commuter N.

Image title

Trendy crossbody med hank og nitter fra Noella. Crossbody tasken kan også bruges som skuldertaske, da der medfølger en ekstra rem. Crossbody tasken er praktisk indrettet og er perfekt for studinen for hverdagsbrug eller festlige arrangementer.

Corssbody Celia.

Image title


PLAZA URE & SMYKKER

Simpel halskæde med en smuk snoet kæde og en flot hammerslået overflade på medaljon formet vedhæng. Halskæden er udført i 925 sterling sølv, er belagt med 18 kt. guld og har en blankt poleret overflade. Kæden måler 45 cm i længden.

Maanesten – Adaya halskæde i forgyldt.

Image title

Lækker gaveæske til mænd, med et stilrent Classic Sheffield Daniel Wellington ur der er udført i rosa forgyldt rustfrit stål med sort læderrem. Med i gaveæsken følger en ekstra Cornwall rem med, som er udført i sort nylon.

Daniel Wellington – Classic Sheffield Rosegold 40 mm + Cornwell rem – Gaveæske.

Image title


VIBHOLM

Fine cirkel ørestikker i 9 karat gul.

Vibholm – cirkel ørestikker.
Image title

Stilfuldt herreur fra Fossil i stål med brun læderrem og elfenbensfarvet urskive.

The Minimalist herrerur fra Fossil.

Image title

RITUALS

Forkæl studenten med lækre dufte fra Rituals. Giv studenten en ultimativ forfriskende gave.

Styrk krop, sind og sjæl med dette lille gavesæt, som indeholder en skummende kropsgel, 2-i-1 shampoo & kropsgel, barbercreme og deodorant fra vores populære kollektion til mænd.

Refreshing Treat.

Image title

En ny begyndelse som gave til studinen. Foryng krop, sind og sjæl med dette medium gavesæt, som indeholder en skummende kropsgel, bodyscrub, bodycreme og håndsæbe: alt sammen beriget med fornyende kirsebærblomst og økologisk rismælk.

 
Renewing Rituals.

Image title


THIELE

Find solbriller hos Thiele. En lækker studentergave til studenten. 

Få de lækre Police Eyewear solbriller som blev produceret specielt til filmen Men in Black. Fedt design i sort med ørnelogo. 

Men in black solbriller – Police Eyewear.

Image title
Tom Ford solbriller kommer i et udvalg af trendy farver. Denne model har stelfarven: Sort . Glasfarven matcher stellet utrolig godt, og giver et rigtig fedt råt look. Med et højt UV filter er Tom Ford FT0613 01C et perfekt valg, hvis du vil se godt ud og beskytte dine øjne.

Tom Ford Solbriller.

Image title


MIN BLOMST

Fejrer studenten med den fine studenterrose, når den endelige eksamen overståes! 

Image titleImage title