Gå tilbage

Hos Løve Apotek kan du ikke bare få medicin men også meget andet. Køb fugtgivende cremer, eller solbeskyttende produkter hos Løve Apotek. Har du svært ved at beskytte dit ansigt fra solen, så prøv denne LA ROCHE-POSAY Anthelios Ultra creme faktor 50+. Den beskytter ansigtet for sollys og er ekstra vandresistent. Herunder ser du favoritterne til sommerens brug.

 


 

A-DERMA PROTECT AD CREAM SPF 50+ (150ml)

A-Derma protect AD cream spf 50+ er en creme med meget høj beskyttelse i solen.
Solfilterkompleks med kun få organiske filtre sikrer en langvarig effekt, sikkerhed og høj tolerance. Med denne creme fra A-Derma giver du huden beskyttelse i sollys og den har en blødgørende effekt på huden. A-Derma  har en evne i at styrke yderligere hudebarrieren. Cremen er fri for parabener og vandafvisend
Image title


PURELY PROFFESIONAL PROTECTION 2 (250ml)
Purely Professional protection 2 er en varme-og solbeskyttende spray, der sikrer håret mod varmepåvirkning op til 220 grader og med et naturligt solfilter udvundet af ekstrakt af solsikkefrøolie, der dokumenteret danner et naturligt solfilter, som beskytter håret mod solens stråler.

Produktet kan anvendes i både vådt og tørt hår, enten før varmebehandling eller eksponering af sollys. Håret beskyttes mod skadelig påvirkning af varmestyling og føntørring.
Image title


OLIVY BABY CARE LINIMENT TIL BLESKIFT (250ml)

Olívy baby care renser, plejer og beskytter den sarte hud i bleområdet og forebygger rød numse og irriteret hud. Et sundt alternativ til vand, sæbe og lufttørring. Olívy efterligner hudens fedtlag og opretholder en normal pH værdi.
Image title


LACTOCARE BABY 2-PACK (2×7,5ml)

Lactocare Baby indeholder den anbefalede daglige dosis af D-vitamin til små børn i alderen 2 uger til 2 år. Desuden indeholder Lactocare Baby også 250 millioner mælkesyrebakterier, der bidrager til en normal tarmflora.
Image title


AVENE CLEANANCE CLEANSING GEL (400ml)
Avene Cleanance Gel er en mild og sæbefri vaskegel, som effektivt og skånsomt fjerner snavs og makeup, samt dæmper irritationer og reducerer fedtet og uren hud. Påføres morgen og aften.
Image title


LA ROCHE-POSAY ANTHELIOS ULTRA CREME (50ml)
Ansigtet er et meget følsomt område når solen er fremme. Denne La Roche-Posay Anthelios Ultra Creme giver ansigtet og øjenområdet en meget høj solbeskyttelse. Den er fugtgivende, ekstra vand resistent og tilstopper ikke hudens porer. Påfør når du skal ud i solen.
Image title


LA ROCHE POSAY ANTHELIOS PIGMENTATION SPF 50+ (50ml)
Hjælp huden med at forebygge og reducere pigmentforandringer og/eller pletter foresaget af UV-stråler med denne creme fra LA ROCHE-POSAY. Den giver en øjeblikkeligt ensartet hud og er vandresistent. Produktet tilstopper ikke porer og skal påføres før du går ud i solen.
Image title


DECUBAL JUNIOR CREAM (200ml)
Cremen bruges forebyggende og plejende til tør og sart hud, men er også oplagt til den “normale” hud, som kræver ekstra opmærksomhed, f.eks når årstiderne skifter. Cremen indeholder sikre, milde ingredienser og kan bruges på hele kroppen. Juniorcremen er “Allergy Certified”, så risikoen for allergi er minimeret
Image title


APOTEKETS ANTI.AGE CREME 24 TIMER U/P (50ml)
Apotekets Anti-age creme er en opstrammende antirynkecreme, der både kan bruges som dag- og natcreme.
Cremen stimulerer cellefornyelsen, reducerer rynker og forbedrer mærkbart hudens elasticitet. En påføring af Apotekets Anti-age creme 24 timer øger fugtigheden i huden i 24 timer.

Image title

 

 


BEAUTE PACIFIQUE FUGTIGHEDSCREME TIL ALLE HUDTYPER (50ml)

Beaute Pacifique fugtighedscreme giver enintens og langtidvirkende fugtpleje. Specielt udviklet til almindelig og kombineret hud. Tilfører huden masser af fugt og beskytter samtidi mod skadelige UV-stråler. Derudover giver cremen din hud en fornyet blødhed.

Image title

 


BEAUTE PACIFIQUE OLIE-FRI FUGTIHEDSGIVENDE LOTION (40ml)

Ideel til kombineret/fedtet hud – har en let konsistens, der sikrer en mat overflade og giver et godt underlag for make-up. Giver huden et højt fugtniveau og blødhed. Cremen fedter ikke.

Image title