Gå tilbage

Få en GRATIS gave med når du køber et par børnesko hos SKECHERS Kronen

Kom forbi og se det flotte udvalg. Alt fra sporty sneakers, til blinkesko og sandaler i flere størrelser.
Tilbuddet gælder i uge 31 + 32.

 

  • Skechers S Lights Luminators Luxe En ny måde at lyse aftenen op! Lyset skinner nu i tekstil overdelen, så næsten hele skoen lyser flot op Skoen er genopladelig. Findes også til drenge

Image title

 

  • Skechers S-Lights Heart Lights Enhver pigevil blive forelsket i denne skønne SKECHERS S Lihts Heart Lights sko med lys i sålen Sport sneaker med overdel i kombineret mesh tekstil og syntet lak, flotte multifarvede hjerteformede lys dioder i sålenImage title

 

  • Skechers DLites – Crowd Appeal Du bliver det helt naturlige midtpunkt, når du bruger SKECHERS DLites – Crowd Appeal skoene Sporty casual sneaker med overdel i blødt syntet-skind og tekstil, med elastikbånd og veclrolukke. Air Cooled Memory Foam indlægssål
Image title

 

  • Skechers HI-Lites – Medal Toes Smart, moderigtig stil vinder prisen med komfort i SKECHER Street Hi-Lites – Medal Toes  Sporty fashion sneaker med overdel i glat syntet-skind med metal effekt, fede snørebånd og Air Cooled Memory Foam indlægssålImage title

 

  • Skechers Boys S-Lights Rapid Flash Hold fuld gang i lysene med SKECHERS S Lights Rapid Flash skoene Sneaker med lys i sålen, overdel i blødt mesh tekstil, elastikbånd og velcrolukkeImage title