MØD DIN NYE NABO – KRONEN VANLØSE

I efteråret 2017 fik Vanløse et helt nyt nabolag – et nyt sted at shoppe, spise, leve og slappe af i hjertet af dette blomstrende og unikke lokalsamfund.

Kronen kombinerer livsstil, shopping, transport og bolig i hjertet af byen. Med direkte adgang til Vanløse Torv, S-toge og metro, bliver dette indkøbscenter det nye centrum af Vanløse.

Kronen Vanløse er designet til at være lige så varmt og indbydende som centrets omgivelser. Kronen er meget mere end bare mursten, stål og glas, vi har et hjerte og en personlighed lige som de mange forskellige mennesker, der bor, køber ind og passerer igennem Vanløse hver dag. For os er det folk, der skaber omgivelserne, så vi har altid det lokale og større samfund, og vores gæster, for øje, uanset hvilke beslutninger, vi træffer.

Navnet Kronen Vanløse afspejler ånden i dette meget særlige nabolag i hovedstadsområdet. Vanløse er et stadig mere populært sted at slå sig ned, en indbydende bydel hvor forskellige grupper af folk finder sammen, fordi de elsker de at have åbne, grønne pladser og følelsen af landsby-sammenhold i så tæt afstand til byen.

Kronen repræsenterer det stærke, tætte fællesskab i nærområdet, men det er også kronen i et træ, og afspejler dermed den inspirerende lokale grønne bevægelse.
Navnet Kronen har også stor historisk betydning og er et bindeled til dansk forretningsliv – margarinefabrikken Kronen blev grundlagt i 1914, og kan stadig findes på Jyllingevej 56 i Vanløse. Fabrikken udviklede sig til den berømte danske supermarkedskæde Irma.

Sidst, men ikke mindst, ser vi indkøbscentret som Kronen på det værk, der er Vanløse, for bymidten er nu komplet hvad angår forretninger, transportmuligheder og kultur. Udformningen af centret, med forskellige hjem og gårdspladser i forskellig højde, afspejler en trækrone, der breder sig over Vanløse by.

Det er vores historie, men vi ville elske at høre din! Del din historie med os for at vinde spændende præmier når vi åbner i oktober. Besøg
https://www.facebook.com/KronenVanlose/ for at finde mere info, eller send en mail til contact@kronenvanlose.dk