Man - Fre: 10:00 - 19:00
Lørdag: 10:00 - 17:00
Søndag: LUKKET

23450094

TIDSBESTILLING: 23 45 00 94 eller via hjemmeside

Hos Pii tilbyder vi alt fra traditionel klipning over smukke håropsætninger til farve med flere forskellige teknikker. Alle behandlinger inkluderer en afslappende nakke- og skuldermassage med de lækreste olier. 

Uanset hvilken frisure du ønsker dig, så vil vores professionelle frisører gøre deres bedste for at hjælpe dig. Hver og én har mange års erfaring med både klip, farve og håropsætning, og hvis du kigger ind i salonen, kan du få inspiration, råd og vejledning, inden du booker en tid.

Når det kommer til farve, så åbner der sig en verden af muligheder, og det kræver stor faglig viden at give håret en professionel og perfekt farvebehandling. Hos Pii kan du vælge mellem traditionel helfarve, toning, glossing, afrensning, bundopfriskning og reflekser, eller du kan prøve en af de kreative og smukke teknikker som sombré, balayage og ombré. 

Frisør Pii er pr. 1. maj blevet til en salon udelukkende med økologiske, biodynamiske og bæredygtige produkter fra Organic Way. Med produkter fra Organic way opnår du en høj kvalitet og fantastisk effekt. Pii har nu den mest grønne profil, man kunne ønske sig for en frisørsalon som for alvor tager ansvaret på sig for vores fælles miljø.

Vi glæder os til at byde dig velkommen!