Hverdage: 10:00 - 19:00Lør: 10:00 - 17:00Søn: Lukket

Hos THIELE er der I sandhed frit valg og valget er dit.

Du kan vælge mellem Briller, Kontaktlinser, Solbriller og Øjenlaserbehandling. Hos THIELE skal du kun forholde dig til dine synsbehov, for vi kan som den eneste optikkæde i Danmark tilbyde alle de ovennævnte løsninger.

Vælger du briller eller solbriller, så bliver du igen mødt med muligheden for at vælge, da vi altid har Danmarks største udvalg af mærkevare og kvalitetsstel fra mange af verdens største modehuse. Det stopper ikke der, for vi giver dig også muligheden for at vælge glas eller solglas i et utal af varianter.

Vælger du kontaktlinser, fører vi kontaktlinser i mange forskellige materialer og design. Uanset om du er nærsynet, langsynet, har bygningsfejl eller har brug for flere styrker, så har vi en løsning der passer til dig.

Vælger du øjenlaser behandling og er nærsynet, så har du hos THIELE muligheden for bl.a. at vælge den banebrydende SMILE behandling, der sætter nye standarder inden for sikkerhed og nedsat restitutionstid.

Et sted giver vi dig dog IKKE mulighed for at vælge, og det er når vi taler om rådgivning og service. Der har vi taget valget for dig. Vi giver altid den rådgivning og service, vi i 200 år har øvet os på at blive bedst til.

THIELE – VI rådgiver DU vælger