Alt du har brug for

Skolestart

Her finder du alt du har brug for til skolestart; den første skoletaske, indhold til penalhuset, en madkasse til frokost og mellemmåltider, lommeregnere og løbesko...

Bog & ide skolestart farveblyant

Alt du har brug for Skolestart

I Kronen Vanløse finder du alt du har brug for til skolestart, hvad enten det er den første skoletaske, indhold til penalhuset, en madkasse der passer til frokost og mellemmåltider, lommeregnere eller løbesko du er på udkig efter så finder du det hele her.

Her under finder du et udpluk – men snyd ikke dig selv at komme forbi og se det store udvalg.
Købes skoletasken frem til søndag d. 14. august får I en gratis bubble tea fra Mulles Thehus med. Det er noget helt særligt at købe skoletaske, både for barn og forældre, så vi vil gerne sikre, at det særlige øjeblik forlænges og forsødes, så begge vil mindes det med glæde.

Voucherne udleveres i Neye, Bog & ide, Intersport og Skechers når der købes en skoletaske.

Har du alt du mangler?

Skoletasken:

Hos Neye finder du et stort udvalg af smarte skoletasker og penalhuse.
Her finder du et stort udvalg fra Ergobag, Stach, Lego, Jeva, Beckmann mm.

Penalhus og dets indhold

Bog & idé tilbyder et bredt udvalg af penalhuse, skriveredskaber, hæfter og indbindingspapir og lommeregnere til de større børn. Lommeregner texas ti-30xb multi view er en solid matematikregner, hvor man let bladrer i det indtastede og resultaterne med piletasterne. Skriver matematikken som i bøgerne. F.eks. rigtig brøkregning med fællesnævner etc. Med trigonometri, som kræves i folkeskolen.

Det rigtige fodtøj
Skolen kalder og det betyder også, at dine børn igen har sko på en stor del af dagen – derfor er det vigtigt, at de er gode.
Skechers Skechers børnesko giver masse af støtte og komfort, som er vigtigt når børn udvikler sig.

Skoringen tilbyde et stort udvalg af fodtøj til skolestart, om det er løbesko, gummistøvler eller sandaler så finder du det her, både til piger og drenge.

Madpakken må vi ikke glemme

Hos SinnerupImerco og Normal er der masser af madkasser at vælge i mellem bl.a. er Sistema stærk repræsenteret

Rigtig god skolestart.
Har du et barn der starter i 0. klasse i år – så gentager vi vores tradition med Gratis is til alle 0.klasser i Vanløse og Brønshøj på deres allerførste skoledag.
Besøg Mulles Thehus mellem d. 8.-16. august og få din gratis is når du er startet i 0. klasse.

Mulles Thehus bobble tea

Gratis bubble tea når du køber skoletaske

Gratis Bubble Tea* fra Mulles Thehus ved køb af skoletaske i Kronen Vanløse

Det er noget helt særligt at købe skoletaske, både for barn og forældre, så vi vil gerne sikre, at det særlige øjeblik forlænges og forsødes, så begge vil mindes det med glæde.

Købes skoletasken her i Kronen frem til søndag d. 14. august får I en gratis Bubble Tea* fra Mulles Thehus med.

Voucherne udleveres i Neye, Bog & ide, Intersport og Skechers når der købes en skoletaske og skal indløses senest d. 14. august 2022.

 

*Gælder til og med 14. august 2022