Kronen Vanløse

Bryllupsevent hos Vibholm

11. juni til 11. juni 2021

En dag hvor udvalget af vielsesringe er ekstra stort

Vielsesringe til bryllup og vielse
Går du og din partner i giftetanker, er I sikkert i færd med at planlægge den helt store vielse og bryllupsfest. Udover hinanden er der dog én ting, det er helt essentielt, at I ikke glemmer, når det er tid at give det endelige ja; nemlig vielsesringe.

Fredag d. 11. juni er udvalget af vielsesringe ekstra stort, og her står personalet klar til at give jer en helt personlig rådgivning og i samarbejde med jer finde frem til de helt rigtige ringe.

Book tid allerede nu på telefon: 86 12 56 27 eller mail vanlose@vibholm.dk

Hos Vibholm giver vi jer et bredt udvalg af vielsesringe, som I kan lade jer inspirere af, og sammen hjælper vi jer med at skabe de vielsesringe, der passer til netop jer.

Det er en god idé at begynde jagten på de helt rigtige vielsesringe allerede tidligt i planlægningen, for I skal forhåbentlig bære ringene resten af livet.

Derfor skal jeres vielsesringe afspejle jer som personer og passe til jeres personlige stil og præferencer.

Ønsker I at høre mere om de muligheder, I får ved at bestille jeres vielsesringe hos Vibholm? Ring til os på tlf. 86 12 56 27 for mere information.

Hos Vibholm er vi løsningsorienterede, og langt de fleste drømme kan blive til virkelighed, hvis blot du tør at tale højt nok om dem.

© Vanløse Torv 1 2720 Vanløse, Denmark | info@kronenvanlose.dk

Drevet af CBRE Denmark

Kronen Vanløse er ejet af NSF IV Kronen ApS, CVR: 42287822

Betingelser | Privatliv | Cookie Politik

Kronen Vanløse er det lokale shoppingcenter i centrum af Vanløse - det nye sted at shoppe, spise, bo og slappe af. Med de mange butikker, bringer Kronen Vanløse mode, mad, bolig, sundhed, børneartikler, fitness og andre specialistbutikker nærmere dig.