Kronen Vanløse

Gadeteaterfestival I Vanløse 1. - 4. August!

1. august til 4. juni 2019

Gadeteaterfestival i Vanløse med en masse underholdning for børn

Kronen Vanløse nviterer i samarbejde med Kulturstationen Vanløse til Gadeteaterfestival d. 1.-4. August!
Vi har et fantastisk program klar med de sjoveste forestillinger, og det er helt gratis at være en del af det. Så tag familien eller dine venner under armen og oplev underholdning i verdensklasse med Helsingør teater og Dunkers kulturhus(helsingborg) internationale gadeteaterfestival "Passage festival".

  • Forestillingerne foregår forskellige tidspunkter og steder, se herunder.

ROULETTES Fri entré
Af Compañía eLe (CAT)

Ramiro, den gamle mand med helt faste rutiner, går sin aftentur ligesom han gør hver aften. Stædigt trodser han gangbesværet for at nå frem til torvet med yndlingsbænken; dén til venstre. Hvad Ramiro ikke ved er, at i dag vil noget ændre sig, når han om lidt møder det viltre gadebarn Enzo, der lever helt uden regler og rutiner.

Torsdag d. 1. aug. kl. 9.30 og 10.30
// under sejlet v. Kulturstationen Vanløse

  • 15.00 // Terrassen v. Kronen Vanløse

FABIOLA OG HUNDEN Fri entré
Af Compagnia La Fabiola (IT)

Mød de to dukker, pigen Fabiola og hunden Guilio. Fabiola er en sød og fræk lille pige med lige dele temperament og uimodståelig klovnecharme.
Hun vil gerne lege med Guilio, men mister hurtigt tålmodigheden når hunden ikke makker ret.

Fredag d. 2. aug. kl. 10.00
// under sejlet v. Kulturstationen Vanløse

FUNNY SHOW Fri entré
Af Compagnia La Fabiola (IT)

Fabiola har taget sin dukkefører med, men hun er ikke sådan at styre, da hun bliver forelsket i én blandt publikum og forsøger alt muligt for at erklære ham sin kærlighed. En musikalsk sjov, sofistikeret dukketeaterforestilling hvor man glemmer at Fabiola er en dukke.

Fredag d. 2. aug kl. 15.00
// Vanløse Torv

LA FAMIGLIA MIRABELLA Fri entré
Af Il Teatro Viaggiante (IT)

La Famiglia Mirabella ligner en moderne version af datidens cirkus, men dets virkelige oprindelse stammer fra det 20 århundredes gadeteater.
De er Edoardo Mirabella, Elisabetta Cavana og deres tre børn Martin, Matilde og Mael. – Tilsammen Familien Mirabella. Øjeblikket før forestillingen ligger torvet øde hen, men pludselig triller en et-hjulet cykel ind. Der er bolde i luften, festlig musik og fem kunstnere i prangende kostumer. Det er en forestilling fyldt med dygtige artister, der skaber en unik atmosfære hvor vi kommer hinanden ved.

Lørdag d. 3. aug. kl. 11.30
// Terrassen v. Kronen Vanløse

JAM SIDE UP fri entré
Af Kif Kif Sisters (CAN)

Charmerende canadisk cocktail af gøgl og cirkus. Med besynderlig akrobatik vikler de to énæggede tvillinger sig ind i hinanden og kæmper med lyserøde ballonmonstre i en skøn blanding af komik og publikumsinteraktion – og så meget glæde at de kan få grøntsager til at eksplodere.

Søndag d. 4. aug. kl. 11.30
// Vanløse Torv