Kronen Vanløse

Julehygge i Kronen Vanløse

7. december til 7. december 2019

Julehygge for alle

Lørdag d. 7. december julehygges der i Kronen Vanløse

Du har mulighed for, at tage på juleølsmagning og smage dig igennem 6 forskellige øl fra Nørrebro Bryghus mens der shoppes julegaver. Start din ølsmagning i Sinnerup hvor du fra torsdag kan sikre dig en billet til kun 50kr.

Er du ikke til juleøl, så kom forbi på eventpladsen på 1. sal fra kl 12-15 til Risalamande, som du selv kan pynte med din favorit topping - måske skal der smages noget nyt.

Der bliver dertil serveret en traditionel gløgg både med og uden alkohol, så der også er en børnevenlig version.
Risalamanden fra Meyer kan man toppe med flere forskellige slags topping, så man kan finde ud af, om man er til den klassiske kirsebærsovs eller en mere utraditionel version.

I denne tid skal der sendes ønskesedler til julemanden og børnene kan lave en "Julehilsen til julemanden”i vores Krea workshop. Her vil vi stille et klippe klistre bord op, hvor børnene selv kan pynte deres eget julekort til julemanden og skrive en hilsen eller deres julegaveønsker.
KOm brevet i postsækken, så det kan sende brevet direkte afsted til Julemanden på Grønland.

Under hele arrangementet vil der være skøn julejazz, der sikre den gode julestemning.

© Vanløse Torv 1 2720 Vanløse, Denmark | info@kronenvanlose.dk

Drevet og Designet af Toolbox Group

Kronen Vanløse er ejet af Apollovej ApS under konkurs, CVR: 35831347

Betingelser | Privatliv | Cookie Politik

Kronen Vanløse er det lokale shoppingcenter i centrum af Vanløse - det nye sted at shoppe, spise, bo og slappe af. Med 50 butikker, bringer Kronen Vanløse mode, mad, bolig, sundhed, børneartikler, fitness og andre specialistbutikker nærmere dig.