Kronen Vanløse

Kend din kropstype med Christina Wedel - Event 9. oktober

9. til 9. oktober 2019

Fremhæv det lækre ved dig selv

Efteråret står for døren og butikkerne er fyld med masser af lækre sager; nye snit og nye farver. Men man frygter, at det der er så fint i butikken, blot ender i bagerst i skabet.

Kender du til denne frygt, så fortvivl ej, du har nu muligheden, for at være med, når Christina Wedel gæster Kronen Vanløse til en snak, om hvad man egentlig skal gøre, for at føle sig tilpas i det man klæder sig i.

Christina Wedel har været personlig shopper i mange år, og er kommet i flere hundrede folks garderober. Hun ved at der sidder mange af jer kvinder derude, med masser af fejlkøb i klædeskabet. Men det skal vi have lavet om på.

Christina inddeler folk i 6 kropstyper. Og giver nemme guidlines til hver kropstyper, til hvilke snit og modeller du skal gå efter, for ikke at ende med endnu flere fejlkøb, der aldrig kommer på.

Kvinder er forskellige; Høje, lave, store og små, unge og ældre. De har små og store bryster, korte og lange ben, meget eller ingen talje, og vidt forskellige kroppe. Men fælles for os alle er, at vi gerne vil tage os godt ud og føle os godt tilpas i det tøj vi tager på.

Onsdag d. 9. oktober kl. 17.00 inviterer Kronen Vanløse til foredrag ”Kend din Kropstype” med stylisten Christina Wedel. Her guider Christina i hvad der klæder dig og din kropstype, samt hvordan du fremhæver det lækre ved dig selv.

Tag med på en inspirerende rejse når Christina fortæller om de forskellige kropsformer og hvordan små detaljer kan hjælpe dig med at se fantastisk godt ud.

Der vil blive serveret et glas vin, og alle deltagerer vil, udover en masse inspiration, kunne tage en lækker goodiebag med hjem.

Køb din billet lige nu hos Sinnerup til 50kr. Men skynd dig for der er begrænset antal pladser.