Kronen Vanløse

Kronen Vanløses Bingo - Live

24. januar til 24. januar 2021

Spil med helt gratis

Bingo event med Thomas Evers Poulsen som vært

Kronen Vanløse inviterer alle naboer og venner, til GRATIS at spille bingo live på Facebook med præmier til en værdi af mere end 20.000kr

Tilmeld dig her og få dine 4. gratis bingoplader

Søndag d. 24. januar skal vi samles, ikke fysisk, men i stedet til et livebingo event med masser af fantastiske præmier fra centrets butikker.

Thomas Evers Poulsen, vores lokale dansehelt, der vandt ”Vild med Dans 2020”, vil denne søndag eftermiddag hoppe ud af danseskoene og i stedet give den gas som bingovært, der udtrækker de heldige numre.

Thomas pressefoto

Udover hovedpræmien som er et rejsegavekort på 5.000 kr. er præmierne, der alle er sponseret af centrets butikker, mange og tæller bl.a. en fyldt kundevogn fra Føtex til en værdi af 3.000kr, et herreur fra Vibholm, en slowjuicer fra Imerco, en lænestol fra Sinnerup, gummistøvler til hele familien fra Skoringen. Derudover er der naturligvis en pokkers masse sidegevinster. Samlet set er der gevinster for 20.000kr, så der er masser af gode grunde til at samle familien derhjemme og spille med når det går løs, søndag d. 24. januar kl. 15.00.

Se alle præmierne her - hvor listen løbende opdateres

Hvordan spiller du med:

Det eneste du skal gøre er at registrere dig med navn og email her så modtager du dine bingoplader på din mail. Det er gratis at deltage.
Sæt jer klar og se med live på https://www.facebook.com/KronenVanlose
Er du den heldige vinder skal du give sig til kende i kommentarfeltet.
Gevinsten bliver efterfølgende sendt hjem til dig.

Hvorfor skal vi spille med?

Kronen Vanløse er, ligesom andre storcentre ramt af Corona restriktionerne, og holder derfor kun åbent i dagligvarebutikkerne, Apoteket samt spisesteder med take-away. Men det skal ikke sætte en stopper for at være sammen med og forkæle de trofaste kunder.
”Vi vil gerne gøre noget hyggeligt for vores trofaste kunder, som jo også er ramt af ”Corona kuller”, så nu hvor store dele af centeret er lukket, måtte vi finde en alternativ måde at gøre det på. Derfor vil vi gerne invitere alle til at være med til at spille Bingo online d. 24. januar kl. 15.” udtaler Center Manager Lisbeth Dueholm.

© Vanløse Torv 1 2720 Vanløse, Denmark | info@kronenvanlose.dk

Drevet af CBRE Denmark

Kronen Vanløse er ejet af NSF IV Kronen ApS, CVR: 42287822

Betingelser | Privatliv | Cookie Politik

Kronen Vanløse er det lokale shoppingcenter i centrum af Vanløse - det nye sted at shoppe, spise, bo og slappe af. Med de mange butikker, bringer Kronen Vanløse mode, mad, bolig, sundhed, børneartikler, fitness og andre specialistbutikker nærmere dig.