Kronen Vanløse

Miild mor & datter workshop

19. august til 19. august 2020

Miild mor & datter workshop

Er din datter teenager og startet på at bruge make-up, så har I sammen mulighed for, at møde du det danske makeup og hudpleje brand Miild, der laver allergivenlige, bæredygtige og økologiske beauty produkter, som man trygt kan bruge – uden gener, til en 1:1 session på 30 min, hvor der er fokus på den vejledning I ønsker.
Det er kun den ene af jer, der sidder i stolen og får lagt makeup, men begge har mulighed for at stille spørgsmål og få vejledning.
Til eventet vil der blive serveret lemonade og lette snacks.
Billetter til 45 kr. inkl. lækker goodiebag til både mor og datter, sælges i begrænset antal i Matas i stueetagen.

Dato for event: ONSDAG D. 19. AUGUST KL. 15-18

Hvem er Miild?

Kender du endnu ikke til Miild - så kan du læse lidt om dem her:
Miild er et nytænkende og banebrydende makeupmærke. Miild er udviklet, stiftet og drevet af to ildsjæle med den mission at forene kreativitet, bæredygtighed og brugertryghed indenfor skønhedens univers.

Vi er stolte af at være de første i verden, der kan præsentere tre anerkendte certificeringer på vores makeup produkter; AllergyCertified, Svanemærket og ECOCERT COSMOS.

Miilds produktlinje består af basic makeupprodukter og fem makeuppensler af syntetisk hår, der kan benyttes hver dag med følelsen af tryghed, velvære og luksus. Visionen er at skabe makeup af optimal kvalitet, udviklet af uddannede, professionelle makeupartister, der stiller høje krav til holdbarhed og et naturligt finish. Produktlinjen er gennemtænkt, udviklet med stor umage og nøje udvalgt efter principper om et højt niveau. Dette med vores baggrund som fagpersoner, vores personlige erfaringer med allergi og vores fælles store passion for makeuppens verden.

Med Miilds makeupprodukter, opnår du en smuk og naturlig hud, skønhedsfremmende effekter samt en let og behagelig følelse på din hud. Vores produkter er udviklet på rene og plejende ingredienser, som arbejder med din hud. I Miilds univers, går følelsen af tryghed og skønhed hånd i hånd.

© Vanløse Torv 1 2720 Vanløse, Denmark | info@kronenvanlose.dk

Drevet af CBRE Denmark

Kronen Vanløse er ejet af NSF IV Kronen ApS, CVR: 42287822

Betingelser | Privatliv | Cookie Politik

Kronen Vanløse er det lokale shoppingcenter i centrum af Vanløse - det nye sted at shoppe, spise, bo og slappe af. Med de mange butikker, bringer Kronen Vanløse mode, mad, bolig, sundhed, børneartikler, fitness og andre specialistbutikker nærmere dig.