Kronen Vanløse

Mød forfatteren Christina Schneider hos Bog&Ide

31. til 31. maj 2019

Mød forfatter Christina Schneider i Bog&Ide i Kronen Vanløs

Du kan hos Bog&Ide i Kronen Vanløse møde forfatteren Christina Schneider som står bag bogen "Stop stressen før angsten tager dig" lørdag d. 1. juni. fra kl. 13-15

OM BOGEN: Stress kommer i mange udgaver. Det er forskelligt fra person til person, hvad der påvirker, hvor meget der skal til, hvilke symptomer der giver sig til kende, og i hvor høj grad det vil påvirke den stressede i fremtiden.

I bogen beskriver Christina Schneider, hvordan hun gik fra stress til angst og kollaps, og spørger sig selv, hvorfor hun ikke lyttede til sin krops signaler. “Jeg tænkte selv, at jeg havde styr på det. At jeg godt kunne klare det. Jeg havde ikke på noget tidspunkt forestillet mig, at det skulle gå mig så galt.” Bogen indeholder også en beskrivelse af de redskaber, Christina har brugt og stadig bruger til at skabe balance i sit liv. Hertil giver Christina et indblik i, hvordan hun har genskabt livskvalitet på trods af stress og angst. Gennemgående tema for denne og de kommende to bøger er, at Christina Schneider ønsker at medvirke til at udbrede viden og nedbryde tabuerne omkring stress, angst og depression.